Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kubala drugie podejście

Co do wybielania zębów?

Polecane posty

Gość nie mamy zębów

Gość Marta1979....
Polecam Blanx wejdz na strone i poczytaj ,maja cala game produktów do wybielania ,ale do kupienia tylko w aptekach.

Gość zuziulka12
Hej dziewczyny, poklikajcie mi na ten link, może coś wygram dzięki Wam, a i wy też możecie się zarejestrować. W najgorszym razie dostaniecie pastę do zębów. http://www.3dwhite.pl/?click=10fd18ebecc0371 4902699b352038626

Gość fdfhdf
Najważniejsze: Żadna pasta do zębów, ci ich nie wybieli! Ja 3 lata temu użyłem Białej Perły- do kupienia w aptece za ok 60zł. Wyrabiasz specjalną formę dopasowaną do swoich zębów, nalewasz do tego płyn i nosisz w buzi przez 20min- naturalnie wszystko w zestawie Efekt naprawdę ZNIEWALAJĄCY. Jestem osobą palącą, wypijam przy tym litry kawy i herbaty dziennie a efekt się utrzymuje do dnia dzisiejszego. Nawet zdarzyły mi się kilka razy pytania w stylu: "Jak to robisz, że przy takim odżywaniu masz bielutkie ząbki biggrin.gif Jednak jest pewno "ALE". Wszystkie zestawy do samodzielnego wybielania zębów- w tym ten, który ja używałem, opierają się na Nadtlenku karbamidu. Jest do świństwo które potrafi naprawdę zniszczyć zęby, całkowicie je przy tym re mineralizując. Dlatego jeśli wiesz że twoje zęby są słabe, albo masz jakiś niewyleczony ubytek- NIEWOLNO CI TEGO ROBIĆ, bo po prostu zrobisz sobie krzywdę, a późniejsze leczenie zębów jest drogie, nieprzyjemne i mało efektywne Na szczęście mnie matka natura obdarzyła w naprawdę mocne siekacze- nigdy nie miałem próchnicy, a ostatnio u dentysty byłem w wieku 12 lat (10 lat temu) naughty.gif No ale decyzja, należy do ciebie. POWODZENIA

Gość wybielona
Zdecydowanie Biała perła. Miałam okropnie przebarwione zęby a teraz bialutkie:) nie zniszczyło mi to wcale to zębów. Koszt ok.50zł ale naprawde warto

Gość Roksitka12
hej :) Kupiłam niedawno białą perłę i już mam problem. Mam kilka pytań co do tej metody ... czy ktoś życzliwy mógłby mi pomóc i odpowiedzieć na pytania??? Proszę o pomoc, to mój numer gg 11884220 proszę o kontakt. Z góry dziękuję :)