Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Kwiecień 9, 2009 leciały wiadomości jak zwykle... ja patrzę, a z boku data : 10.04.09 i godz. 15.45 czyli jutro :O tylko co...? boję się :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ruskaja_Djewuszka 0 Napisano Kwiecień 9, 2009 umrzemy, co się tam działo w tej wizji? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Z Każdym Dniem... 0 Napisano Kwiecień 9, 2009 a co było w tych wiadomościach? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Kwiecień 9, 2009 nawet nie wiem co było bo mnie panika ogarnęła totalna :O i tylko tę datę widziałam... jak zahipnotyzowana Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość okiem pierwotniaka Napisano Kwiecień 9, 2009 Luśka :D datownika nie przestawili już to w zeszłym tygodniu zauważyłam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Z Każdym Dniem... 0 Napisano Kwiecień 9, 2009 To mi jutro opowiesz, jeżeli cos się wydarzy. Oby nic złego :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Kwiecień 9, 2009 zimno mi się zrobiło na całym ciele... gdzie ja będę jutro o TEJ godzinie??? gdzie będzie moja rodzina, bliscy...? :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Kwiecień 10, 2009 jeszcze 15 minut :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość neffa Napisano Kwiecień 10, 2009 i zyjemy, drugi nostradamus z ciebie nie bedzie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
palec grzebalec. 0 Napisano Kwiecień 10, 2009 My żyjemy ale co z Luśką Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Czarny Kot Czarodzieja Napisano Kwiecień 10, 2009 Kocha się ze swoim facetem ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość neffa Napisano Kwiecień 10, 2009 no fakt, w morde jeza :> Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość luśka umarła Napisano Kwiecień 10, 2009 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość to był zawał Napisano Kwiecień 10, 2009 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość co sie zawalilo Napisano Kwiecień 11, 2009 ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kafeteryjny Pan Typu Bears Napisano Kwiecień 11, 2009 moje życie erotyczne , pan Marian z kotłowni wcale mnie nie kochał ! oszukał mnie chciał tylko seksu ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość wściekły byk Napisano Kwiecień 11, 2009 wizję METROwą ? bywa po... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość wichłacz Napisano Kwiecień 11, 2009 zaatakują i zgładzą nas pingwiny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach