Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nerwico-znieczulica

No to już jakaś masakra

Polecane posty

Gość nerwico-znieczulica

Matka mojego chłopaka we wszystko sie wtraca . To jest jedna wielka masakra. Ja sie ubiore tak a ona mowie zeby bylo inaczej. On wybral taka koszule na wesele , a ona stwierdzila, ze zla. Ciagle sie pyta jekie mamy plany. Jakby mogla to by nam do lózka weszla . Co robic?;/;/

Gość Joantek
Odpowiadaj na jej pytania :-D

Gość nerwico-znieczulica
och nie zartujcie bo to bardzo wielki problem

Gość nerwico-znieczulica
Juz nie wiem jak sobie z nia poradzic;/;/

Gość olej ja i tyle
taka typowa tesciowa marnujaca zdrowie synowej

narazie trudno nam bedzie isc na swoje bo ja sie jeszcze ucze;/;/ Mieszkamy osobno ale juz strasznie czuje jen wzrok na moim ramieniu. Ciagle o cos mnie pyta i liczy na to, ze bede sie z nia zgadzala;/;/ Coiagle nam mowi jak powinnismy robic , a jak nie;/;/

Gość frufru
ja pierdole no to co z tego że pyta co postanowiliście? powiedz jej normalnie i już. a jak powie ze nie bo moze inaczej to posłuchaj co mówi, pokiwaj głową i powiedz "o ciekawe, zastanowimy się nad tym", po czym i tak zrób jak chcesz. teściowa też człowiek, trzeba z nią normalnie rozmawiac i juz. Twoja matka jak rozumiem o nic sie nie pyta i nic nie krytykuje, wszystko jej sie podoba i w nic sie nie wtrąca?...

Gość olgaja
Ja z moją pokłociłam się i około 2-3 lata miałam spokój. Potem ona mnie przepaszala i do dzisiaj jest ok.

Moja mama właśnie jest spoko. Mówi, że zrobimy jak chcemy i już. Mój kupił pare dni temu sobie koszule, a ona ja wziela jak nas nie byo i wymienila w tym sklepie na inny kolor bo tamta niby byla zla i za droga, a nikt ja o to nie prosil;/;/

Gość moje sa takie sobie
mam adzieję zen ie planujecie z nią mieszkać bo wam będzie ciązę planowała jak tak dalej pójdzie i poprowadzi ci kalendarzyk małżeński

Gość uhuhuhu
to bedzie coraz ostrzej, chyba ze Twoj facet sie postawi i wyjasni jej pare rzeczy

Gość sprzątaczka
ty chyba masz 12 lat?bo jakbyś była dorosła to potrafiłabyś się odezwać

Gość frufru
no to niechże przyszły mężuś sie zajmie sprawą! a nie jak ciota złoży rączki i robi "szczeniaka". już widzę coby się działo jakby moja matka wymieniła zakupioną koszulę mojemu bratu... teściowej odnośnie koszul męza to by nawet takie coś do głowy nie przyszło... niechże teraz teściowa zapierdala z powrotem do sklepu i wymieni koszulę jeszcze raz...

pogadaj z facetem i powidz mu że cię to krępuje. W delikatny sposób tylko-może on z nią pogada i da sobie siana z wtrącaniem się. Tylko nie ostro pamiętaj-a nóż widelec teściowa jeszcze się może przydać.

Gość XMANX
Bez kitu znam to ! Moja matka ma taka tesciowa fakt ze juz nie ta kategoria wiekowa .Ale jak byla mlodsza w twoim wieku to np. jej syn mowil jej ze idize z moja matka nad wisle usiasc pogadac to ona potrafila pol godizny pozniej przyjsc do nich i gadac hah czy np miala stare rzeczy zurzyte swoje koszulki bluzki to chcila wciskac mojej matce i sobie myslala jak ona to dobra.Jak bylem maly rodizce moi w pracy (czyli ta para ) babcia byla zapraszana zeby nas pilnowac.Mama wraca z pracy a tesciowa mowi : wiesz co widizalm u ciebie taka keidys ladna bluzeczke czy bedizesz ja nosicc jeszcze ? No! kurde ona nigdy nei widizal jej w tej bluzeczce cale mieszkanie zgrzebala! TO JEST TAKI TYP OSOBY CO NIE DO CIERA DO NIEJ NIC!!! JEZELI NIE DOSTRZEGA PROBLEMU TWOJ PARTNER TO WIEZ MI MOZE ON BYC OSOABA KTORA WCALE TAK DOBRZE NIE NZASZ

Gość XMANX
jak sie pyta jakei plany odpowiadaj : planow brak! nie tonm czy agresywnie tlyko normalnie : planow brak :) bo z tego co widze ale to jest tkaei byp tesciowej typowego kurwiszona bez obrazy > a ta koszule faceta co odmienila to wywal ja poprostu jak taba bezczelna i powedz jej ze wywalilas ja bo byla oblesna ! a co nie mozna byc za delikatnym! bo jak teraz bedizesz cicho tak bedize zawse ktos bedize cie sterowal a ty bedizesz dusic to w sobie i miec pretesje > z grubbeej rury mow i tyle jezeli beda jakeis wonty naprawde bedzie robic wielkie chalo a twoj nei bedize reagowal>wierz mi to jest nienormalna rodizna pod dyktandem rodizny teraz moe jej dobrzenie nzasz rodizny ale jak co poznasz lepiej to zobaczysz ze to chory dom!

Ja naprawde staram sie byc stanowcza i mila dla niej ale juz tak sie nie da. Potrafi nawet skomentowac moja fryzure. Moj chłopak mnie broni to wtedy ona jest wielce obrazona. On sie jej sprzeciwia to ona stawia caly do m na nogi z awantura, ze ona zawsze chce dobrze, a nikt tego nie potrafi docenic.

Gość frufru
no to sorry. jak Twój potencjalny mąż nie potrafi sobie ułożyc stosunków z teściową jak dorosłemu facetowi przystało... to no comments. Tobie nie wypada prowadzić z nią wojny, bo i tak zawsze przegrasz. to on musi wypracować odpowiednie relacje między mamą a wami.