Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie wiem od czego

zdarza sie ze Wasze dzieci ok 2ch ,3ech lat -gorączkują bez wyrażnej przyczyny?

Polecane posty

Gość nie wiem od czego

Mój synek goraczkuje przewaznie przy chorym gardełku, krtani Chyba nie ma goraczki bez przyczyny Moja córka ostatnio goraczkowała tylko w nocy, byliśmy w niedziele na pogotowiu, lekarz stwierdził ze nic sie nie dzieje, gardło czyste osluchowo czysta. W poniedziałek poszłam do naszej pediatry i okazało sie, ze dzecko ma zapalenie tchawicy :( Goraczka moze również wystepowac przy trzy dnówce, ale wtedy przez 2-3 dni ejst goraczko a na nastepny dzien dziecko dostaje wysypke

mnie sie wydaje ze autorce chyba chodzilo o to, ze nie wiadomo od czego goraczka. Przy przeziebieniu, anginie itp, najczesciej sa jakies objawy towarzyszace i mozna sie domyslac co dziecku jest. U mojego syna zdarzalo sie ze mial tem i to dosc wysoką, nawet lekarka po badaniu nic nie zauwazala. Kazala wykonac badania podstawowe i nic. Po 3 dniach ustapila, bez wysypki wiec nie trzydniowka. Corcia miala temp , ale okazalo sie ze zapalenie grog moczowych, ale bez badania moczu tez nic sie ustalic nie dalo, a z objawow byla sama goraczka.

Gość moj synek 3.5 letni
goraczkował przez 1 dzien na nic sie nie skarzył na drugi dzien był zdrowy