Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość adelajdaaaaa

prosze o odpowiedz

Polecane posty

Gość adelajdaaaaa

Jak często w ciagu dnia konaktujecie sie ze swoimi chlopakami albo oni z wami (telefony, smsy)? Mojemu wystarcza zwykle raz dziennie, najczesciej wieczorem. Rozmawiamy w tedy czasem kilkanascie minut a bywa ze godzine a nawet dwie i dluzej. Nie lubi pisac smsow wiec naleza one do rzadkosci. Z poprzednimi chlopakami bylo zupelnie inaczej, czeste smsy z pytaniem co robisz itp byly na porzadku dziennym. Nie jestesmy juz podlotkami i nie chcialabym robic problemu z niczego, ale naprawde brak mi czestrzych kontaktow. Powiedzcie mi, czy to w zwiazkach normalne, ze dwoje pracujacych zawodowo ludzi, czyli zajetych przez wieksza czesc dnia, kontaktuje sie z druga polowka raz dziennie? Zaznaczam tez, ze najczesciej jest to raz na dzien, ale bywa tak, ze i czesciej a czasem (ale rzadko) ze jakiegos dnia w ogole sie nie slyszymy.

Gość Czarne Diabełe
Ja nie mam chłopaka nie mam też telefonu komórkowego mimo że mam już 25 lat pewnie przegrywam życie , ciągle i ciągle oglądam się za tymi okropnymi kobietami.

Gość w dzisiejszych czasach to calk
normalne,wydaje mi sie ze to nawet lepiej bo nie znudzicie sie soba tak predko

Gość ewik69
to zależy po ile macie lat i jak długo jesteście razem...

Gość adelajdaaaaa
ja 28, on 32

Gość adelajdaaaaa
jestesmy razem ponad rok

Gość tea leaf
jesli widujecie sie po pracy to robisz z igly widly.

Gość adelajdaaaaa
widujemy sie raz lub dwa razy w tygodniu, czasem caly weekend ze soba spedzamy

Gość ewik69
a może zamieszkalibyście razem(jeżeli macie możliwość) zakończyłoby to problem

Gość ninnus
Oj, dobry temat. My, gdybyśmy nie mieszkali razem, to pewnie kontaktowalibyśmy się maksymalnie raz dziennie. M. nie lubi pisać smsów (czasami z pracy wyślę mu tylko ":*" a on nic), dzwoni tylko jak ma jakąś sprawę, więc do 18 praktycznie nie mamy kontaktu. Dlatego właśnie mieszkamy razem (prawie od początku związku), bo inaczej w ogóle byśmy się nie widywali (mamy dużo i wspólnych i osobnych zajęć popołudniami), więc tak jest dużo łatwiej. I mimo, że szybko się zdecydowaliśmy (znając się nieco ponad 2 miesiące, będąc ze sobą jakieś 3 tygodnie;p), to już 5 miesiąc nam leci i jest ok :) Większość facetów tak ma - nie potrzebują ciągłego napi...lania o głupotach. Chociaż z moim byłym potrafiliśmy siedzieć na telefonie długimi godzinami, robiąc tylko przerwy na łazienkę (darmowy numer;p).

Gość adelajdaaaaa
dopiero za kilka mies bedziemy mogli "sprobowac" wspolnego zycia... a do tego czasu pozostaja wieczorne rozmowy

Gość adelajdaaaaa
bo ja juz sie zaczynam zastanawiac, czy w ogole mu zalezy skoro wystarcza mu, ze skontaktuje sie ze mna raz dziennie. wiem, ze to glupie, ale w poprzednich zwiazkach przyzwyczailam sie do czegos innego

Gość ewik69
każdy (czy to facet czy kobieta) jest inny nie ma co się przejmować:) Dobranoc i pozdro;)

ja widze sie z moim praktycznie codziennie, a jak sie z nim nie widze, to dzwonie do niego rano, po jego pracy i wieczorem, albo on sie upomina smsami zebym do niego zadzwonila :P