Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jakie podwyżki dla nauczycieli

jakie podwyżki dla nauczycieli

Polecane posty

Gość jakie podwyżki dla nauczycieli

ile dostanie na rękę kontraktowy skoro podwyżka brutto to 420 zł?

Gość jakieś 2 zł

Gość hahahaha i tego nie rozumiemmm
chuyowe;)

Gość Jolkass
Pewnie ze 2 stóweki

Gość bvhjhwkv
to zalezy od wyksztalcenia znajdz sobie w googlach wynagrodzenia nauczycieli najnowsze rozporzadzenie z 2009 roku , ja znalazlam

Gość Dżambo dżet_
nie powinni nawet grosza dostać

Gość nbefkjbew
dlaczego nie powinni nic dostac?? ja mam na reke 780, uwazasz ze to duzo???

Gość Dżambo dżet_
masz wolne weekendy, wakacje, ferie, swieta religijne i panstwowe. inni za tyle tyraja od rana do wieczora, przez calutki rok, a ty pojdziesz na dwie, trzy lekcje i juz... chciałabys wiecej? zmien zawód i tyraj jak inni.

Gość nbefkjbew
masz racje dzambo lepsze to niz praca w handlu, tam zapieprzasz nawet w swieta...czasem sie nie docenia tego co sie ma...

Gość mamuska12345
Nie rozumiem dlaczego wszyscy tak sie czepiaja nauczycieli???Jesli ktos haruje jak wol fizycznie to chyba dlatego,ze nie ma wyzszego wyksztalcenia co??????A po drugie moim zdaniem zawod nauczyciela to bardzo ciezki zawod,tak sie wszystkim wydaje co to isc na dwie trzy lekcje i tyle.Ja osobiscie skonczylam studia,moglabym uczyc chemii w szkole,ale raczej nie wytrzymalabym. Nauczyciel powinien wiecej zarabiac,co to jest 750 zlotych na reke????Uwazacie,ze to odpowiednia pensja,za taka prace???

Gość kknd18
nie potrafisz zrozumiec, ze praca czlowieka to w przyblizeniu jego wklad wydajnosciowy w tworzone przez siebie dobra ustosunkowane wobec rynku pracy? kto nie potrafil zrobic kariery po studiach, ten poszedl do oswiaty i tym sposobem mamy pol miliona nauczycieli, ktorych panstwo musi wyzywic i zaspokoic wybujale ambicje, inaczej beda sie wyzywac na dzieciach

Gość Miłaodzia
Co za tępoty z Was,autor nie prosiło komentarze,ale o konkretnąodpowiedz, bezmózgi jedne!

Gość bechjkwhdiuc
ja moge dac konkretna odpowiedz tylko niech autor napisze jakie ma wyksztalcenie 1: kn, nkjo lub lic bez wyksztl pedagog 2. lic z wykszt pedagog 3. mgr 1 2 czy 3 ???

Gość Ja mam mgr
mgr jestem kontraktowym

Gość ja wiem i juz
Podwyżki nauczycieli i ostateczne wynagrodzenie z tabeli od IX 2009 Studium nauczycielskie stażysta 320zł - 1268zł kontraktowy 210zł - 1291zł mianowany 130zł 1441zł dyplomowany 140zł - 1676zł kolegium nauczycielskie stazysta 370zł - 1471zł kontraktowy 230zł - 1500zł mianowany 160zł - 1700zł dyplomowany 170zł - 1981zł licencjat stażysta 420zł - 1668zł kontraktowy 270zł - 1710zł mianowany 180zł - 1935zł dyplomowany 200zł - 2272zł magister stażysta 480zł - 1898zł kontraktowy 310zł - 1954zł mianowany 220zł - 2224zł dyplomowany230zł - 2610zł

Gość n - lka
no żesz kurna mać:o ile jeszcze będziecie roztrząsać ten gnój zwany podwyżkami?:o

Gość Jest taki jeden...
i jeszcze wam kurwa, mało??

Gość
to ja również poproszę rząd o taką pensję za te same godziny pracy :) rząd jest bardzo wspaniałomyślny więc na pewno uwzględni mój wniosek tym bardziej że ukończyłam studia wyższe :p

Gość Jak Wam żal
to zacznijcie pracę w szkole i po kłopocie

Gość a kto z was chciałby
pracować na DWA etaty, brać kasę za DWA etaty, a wychodzić z roboty zawsze przed godz. 15, a często tuż po pierwszej??? http://www.lo3.pl/plan/index.html

Gość ja pracuję na
1,5 etatu gdybm miala tylko jeden etat, to wychodziłabym czasami z pacy nawet po godzinie 10- czyli po dwoch lekcjach hahahahah- i smieje wam sie w twarze- tyracze-sracze

Gość podwyżki dla nierobów

Gość OTO obraz naszych nauczycieli

Gość chciałam tylko dodać
swój komentarz w sprawie czasu pracy. Również jestem zatrudniona jako nauczyciel-ta sama pensja. Pracuję z tzw trudnymi dziećmi, nie w szkole. Mam 35 urlopu i żadnych dodatkowych dni wolnych,ferii itp. Mam obowiązkowe 26 godzin-niedużo to tzw.praca bezpośrednia z dzieckiem. Oprócz tego spotkania z rodzicami, nauczycielami, interwencje, spotkania środowiskowe,robota papierkowa, przygotowanie do zajęć itp-muszę rozliczać i zapisywać każdą wypracowaną godzinę w dzienniku pracy.rozliczać się z 40 godzin Dlatego nie siedzę w necie w gpdzinach jak wiele osób w kafeterii. Jasne że ukończyłam studia, plus trzy podyplomówki, kilkaset godzin szkoleń, jestem nauczycielm dyplomowanym. Zarabiam niewiele ponad 2 tys na rękę. Moja praca nie jest łatwa, lubię swoje dzieciaczki. Nie wszyscy nauczyciele to osoby uczące w szkole, miejcie to na względzie. A i wśród nich nie wszyscy to takie lenie jak to opisujecie.

sa rozni nauczyciele, trafilam na rewelacyjne polonistki- pasjonatki, zawsze przygotowane do zajec, ciekawe materialy - zaangazowanie i takich powinno sie doceniac, ale powiedzmy 75% to lebry, od x lat te same konspekty zajec, te same sprawdziany, cala lekcja to dyktowanie wiec prosze nie piszcie ze przygotowuja sie tak do zajec. I juz nie przesadzajcie z tymi sprawdzianami bo nie ma ich aż tyle żeby dzień w dzień siedzieć i sprawdzać, zwłaszcza ze wiele z nich to testy. Po południu i tak dorabiają korkami, gdzie maja drugie tyle...