Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czarny szczurek

Mam wyjątkowo dużego i ładnego penisa

Polecane posty

Gość czarny szczurek

kobiety sie odemnie uzależniają

Gość kmmmmmmmmm
pokaz

Gość fdfder
grubasyi ich tłuste kutasy

Gość bredzisz i nic wiecej
:P

Gość bghyyyyhh
daj fote to ocenimy, tylko sie ogol do foty

Gość black rat
możecie sobie pomarzyć takiego nigdy nie miałyście w ręku ani gdzie indziej nawet na foto bo takie okazy to rzadkość a zdjęcia nie wkleję bo nie jestem ekshibicjonistą, po prostu stwierdziłem fakt i tyle

Gość black rat
tylko jedna mam wade-wyjatkowo maly mozg:(((

Gość black rat
wez sie maly penisie nie podszywaj co???

Gość black rat
mam jeszcze inny problem .....mam stulejke i ser mi strasznie jebie z pod napleta,ale kobiety tak lubia:P

Gość BLACK RAT prawdziwy
To jest moja trzecia i ostatnia wypowiedź w tym topiku. Pozdrawiam wszystkich których natura niezbyt choojnie obdarzyła - zarówno rozumem jak i czym innym albowiem smutne i pełne niepowodzeń życie wasze. Facet z małym wackiem zawsze roczaruje kobietę, patrzy później w jej oczy i widzi w nich swoją małość. I cierpi i popada w frustrację. Ale to przecież nie jego wina, taki się ulągł więc nie wyśmiewajcie się z małych wróbli albowiem wystarczająco smutne jest ich życie i bez tego :) Pokój wszystkim

Gość BLACK RAT prawdziwy
i dlatego ze nie mam mozgu lubie sie pochwalic swoja pala,jak ide do baru to mam takie kartki i daje im laska z ktorymi tancze,tam jest podany moj rozmiar.....ostatnio nie mam brania bo trafiam na same bladzie wyksztalcone i one mnie dobijaja....pozdrawiam was

Gość podszywacz BLACK RATA
ja mam wyjątkowo małego i brzydkiego pena :( obleśny flak 14 cm długi i 12 cm gruby :( zazdroszczę Ci i dlatego się podszywam a najgorsze jest to że choćby nie wiem co nic na to nie poraadzę :(

Gość BLACK RAT prawdziwy
co za dupek ten podszywacz,on juz sie podszywa sam pod siebie:) a przeciez tak nie musi byc....ja mam duzego ale ostatnio sam sobie go ciagne bo juz rumunki i bulgarki mnie nie chca po tym jak sie jebnolem przy wydawaniu reszty....ciezko mi bylo zajarzyc ze z 20 trzeba wydac 10.....no ale cos za cos....hehehehehe

Gość ja sie tez podszywałam
bo mój mąż ma takiego że prawie go nie czuję, mały i brzydki a do tego śmierdzący :o i ciagle się domaga sesku oralnego a ja się go tak bardzo brzydzę...... :o

Gość prawda chyba wygląda inaczej
Napisałeś: "Pozdrawiam wszystkich których natura niezbyt choojnie obdarzyła - zarówno rozumem jak i czym innym albowiem smutne i pełne niepowodzeń życie wasze. Facet z małym wackiem zawsze roczaruje kobietę, patrzy później w jej oczy i widzi w nich swoją małość. I cierpi i popada w frustrację. Ale to przecież nie jego wina, taki się ulągł więc nie wyśmiewajcie się z małych wróbli albowiem wystarczająco smutne jest ich życie i bez tego" To zabrzmiało tak jakby to były Twoje przykre doświadczenia i jakbyś się żalił. Przyznaj się ;)

Gość BLACK RAT prawdziwy
wlasnie,kobiety wiedza o czym ja pisze..... a chcialabys mnie ,takie lwa w lozku???? umiem tak:wsadzic ci i jeszcze....hmmmmm....i juz! chcesz mnie,prosze!!!!

Gość obudź się pora wstawać
To był piękny sen :D niestety tylko sen ;)

Gość BLACK RAT prawdziwy
zapomniałem dodać, że tata wchodzi mi do wanny i rucha psa jak sra :)

Gość BLACK RAT prawdziwy
a ja potem tatusiowi loda robie:))))))

Gość muahahaha.......
ale się małe fiutki bulwersują :P

Panie w wyglądzie penisa najbardziej cenią sobie jego czyste linie. Inaczej mówiąc - ładny kształt. Powinien być prosty, nie powykrzywiany, bez żadnych deformacji, o gładkiej skórze (bez skaz, krostek, pęknięć itp). Aby penis ładnie wyglądał, powinien być przedewszystkim dobrze ukrwiony. To najważniejsze. Ja ostatnio zacząłem ponownie ćwiczyć mięśnie Kegla i już po dwóch dniach odczułem wzmocnienie siły erekcji. Oczywiście nie masturbuję się częściej niż raz na kilka dni.

Gość BLACK RAT prawdziwy__
podszywacz sie zaczernil......asshole!!!!