Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fdgfdgfhgjh

co sadzicie o dziewczynie co dala takie ogloszenie?

Polecane posty

Gość fdgfdgfhgjh

jak dla mnie wyglada na ciekawa, inteligentna osobe: 20-letnia studentka, poszukuje dojrzalego partnera do 40ki+/- 5-lat, celem stworzenia stablinego stalego układu. Mój wygląd nie ma nic wspólnego z wyglądem potencjalnej osoby zamieszczającej tego typu ogłoszenie (nie chce nikogo urazić) czytaj: niestety nie mam nic wspolnego ze złotymi paskami, białymi kozakami i farbowanymi na blond włosami(o zgrozo jestem naturalna blondynka), z różową spinką na boku, polmetrowymi tipsami, inaczej mowiac rozowa swinka. Dla odmiany mam bardzo delikatną urodę, niezakrytą tonami makijażu, jestem drobna i na pewno jeszcze dziewczęca. Interesuje mnie dluzsza znajomosc z jednym mezczyzna, nie jestemnamietnaposzukiwaczka sponsorow. Szukam raczej relacji przyjacielsko-erotyczno-finansowej. Panom piszacym jak do agencji towarzyskiej, zboczencom, kolekcjonerom zdjec, z gory dziekuje. Nie interesuja mnie spotkania na godzinke. Co mnie sprowadza na tak ostateczną drogę ? potrzebuje pilnie pieniędzy, po prostu. Zaienteresowanych prosze o zgloszenia z krotka charakterystyka.

Gość bredzisz i nic wiecej
"Szukam raczej relacji przyjacielsko-erotyczno-finansowej. " Sadze, ze kurestwo nie poplaca :P

Gość szparek
Biedna wieśniara.

Gość Tęgrom
ze pewnie jest stala forumowiczka z kafe szykujcie sie na demaskracje