Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wielkanocny zajaczeeeek

CZY U WAS TEZ TAK JEST?CHODZI MI O RODZICOW EH

Polecane posty

Czy wasi rodzice sie kloca?I jest to klotnia hardcorowa?Bo kurcze,moj tata jest cholerykiem i bardzo czesto z mama sie kloci,przy tym potrafi byc niemily,chamsko sie zachowuje,brzydko odzywa(wg mnie tak zostal wychowany,jego mama i tata wlasnie tacy byli,typowe chamy wrrr) i ja zreszta tez po tacie odziedziczylam charakterek(ale moja mama w dziecinstwie starala sie ksztaltowac moja osobowosc,przez co mam wieksza wrazliwosc w sobie,itp.).Po prostu chodzi mi o to,ze jest mi strasznie glupio,kiedy moj chlopak przyjezdza do mnie,a tata sie nie kontroluje i kloci z mama :( Wiecie,to dobry facet,nie pije,pracuje ciezko,niczego nam nie brakuje,ale w klotni potrafi byc okropny.Najgorzej,kiedy akurat jest moj chloopak.U mnie w pokoju wszystko slychac,nie wiem jak sie zachowac,bo jest mi wstyd :( Az mi sie plakac chce,staram sie podglaszac muzyke,ale jak ogladamy film na kompie,to slychac ich a nie film :( Jak sie wtedy zachowac?Jak zareagowac?Jak myslicie,czy powinno mi byc wstyd za nich?U was tez tak jest?Ehhh:(

Upppppppppppp

Gość uytresw
wiesz coo ja mam 17lat i nigdy nie mialam chłopaka bo wiem,ze to sie wiąze z przyprowadzaniem go do domu,a moi rodzice i sie kłoca i wyzywaja i wstyd robia.. jak tak Ci na nim zalezy to powiedz mu,ze nie kazda rodzinka jest idealna.. ii ,ze w takich chwilach wolalabys wyjsc z domu niz siedziec i ich słuchac.. on na pewno to rozumie i dla niego to nie jest jakas żenująca sytuacja tylko Ty to tak odbierasz bo to Twoi rodzice... po prostu,albo mu wytlumacz ,ze juz tak masz w domu,albo wychodzicie na ten okres z domu i przeczekajcie.. albo po prostu rodzicom wykrzycz,ze Ci wstyd robią i sie tak normalne małżenstwo nie zachowuje !;/

Wlasnie mowilam im to juz ;/ A moja mama na to,,Powiedz to tacie,to tata siec kloci,ja jestem cicho'',a tata na to ,,U Twojego chlopaka tez pewnie sie kloca,myslisz ze jest inaczej?Tylko Ci tego nie powie,a niech wie jak jest,a nie bedziesz urkywala takie rzeczy'' ;/ Ale mi jest wtedy tak gluupio :( A moze powinnam wyluzowac?Kurcze:(

Gość jokegsa
Przestać przychodzić z nim do domu i spedzaj wiecej czasu u niego, pewno zaczną sie zastanawiać co jest nie tak, a jak zapytaja to wal prosto z mostu, ze wstydzisz sie jak drą sie przy Twoim chlopaku, ze te pare godzin mogli by wytrzymać a jesli nie to niech sie nie dziwią ze coraz rzadziej bedziesz w domu...

Gość jokegsa
Chyba bym zabiła rodziców moich gdyby darli sie przy moim chlopaku.......