Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Historyk Paweł Z.

Czemu nastolatki sprzed 20-30 lat nie wykazywały zachowań homoseksualnych?

Polecane posty

Gość Historyk Paweł Z.

20 - 30 lat temu ówczesne nastolatki nie wykazywały zachowań homoseksualnych, a te współczesne wykazują. Dawniej nie było całujących się ze sobą dziewczyn, a teraz 3 na 4 nastolatki regularnie całuje się z koleżankami. Jak myślicie z czym to jest związane? Mnie się wydaje że z napływem kultury zachodniej - mtv, bravo itp.

wykazywały, ale po cichu jak by zrobić raport Kinseya w Polsce 20 lat temu, byłby szok, taki jak w Stanach poza tym se strachu mozna dużo stłumić moja koleżanka lata teui pisała pracę mgr o tym, jak osoby homoseksualne maskują się ze swoją orientacją - polegało to na robieniu z nimi wywiadów. Nastolatki kiedys też wykazywały zachowania homoseksualne, ale w ukrycie, teraz się nie boją, bo grozi za to mniejsza agresja - choć w ogóle to pewnie grozi, nie wiem, nie jestem w kursie. Przynajmniej od "cudownych" nauczycieli religii :)

Gość Historyk Paweł Z.
Ale teraz prawie wszystkie nastki wykazują takie zachowania, a wtedy nawet jeśli jakieś wykazywały to na pewno nie w takiej liczbie. W tym cały problem, co się zmieniło?

Gość Historyk Paweł Z.

Gość dsdsddsdsds
OLAĆ TROLA!!! Homoseksualistów jest mniej więcej stała liczba zawsze. Czyli pewine około 2%, jak czytałem.