Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Elzbietuniaaaaaaaaaa

Czy to naprawde granie na uczuciach?

Polecane posty

On 24, ja 21. Znamy sie 2 msc. Widujemy sie w pracy. Cały czas mówi mi komplementy, że chciał by ze mną byc, chciałby żebym go pokochała. Kiedyś powiedział że mnie kocha. Ale nie tak jak byliśmy sami tylko przy innych. Cząesto mówi takie rzeczy przy innych. Dlatego ja mu nie wierzę, żadnemu facetowi nie wierzę. Dziasiaj powiedział że promienieję i czy sie zakochałam. Powiedziałam że tak, a on że w nim nie chciałam a w innym sie zakochałam. Powiedziałam 'a skad wiesz ze nie w Tobie?'. Powiedział żebym mu tak nie mówiła bo to granie na uczuciach, a on nie jest z kamienia. Cos do niego czuje, ale sama sie przed tym bronie, boje sie kolejnej porażki. Przed chwilą napisał smsa' naprawde sie we mnie zakochałas?' Dodam że jest niepełnosprawny, ale mi to nie przeszkadza. Serio gram na jego uczuciach?

Gość kill bill
a to w nim sie zakochałas? chcesz z nim byc? kurcze powinnas mu jasno powiedziec czy cos czujesz do niego osoby niepełnosprawne sa wrazliwsze i łatwiej je zranic wiem o tym bo mam chlopaka na wózku a on?jaki ma stopien niepełnosprawnosci?co mu jest?

Gość salamandra plamista
no ja bym to tak odebrala jako granie na uczuciach chyba jedyne co mozesz teraz zrobic to powiedziec jak jest naprawde a nie wodzic go za nos tekstami typu "skad wiesz ze nie w tobie?"

On nie ma rąk... Miał wypadek. Ale podniósł sie z tego i nie pokazuje po sobie że dla niego to wielki problem. Ma cos w sobie, co przyciaga i wydaje mi sie że zdaje sobie z tego sprawe i to troszke wykorzystuje,..

Gość verba7
a gdzie pracujecie jesli mozna wiedziec? co on robi skoro nie ma rak? powiedz mu otwarcie co czujesz do niego

Gość kill bill
mój tez naszczescie sie pogodził z wózkiem.ale wiele mu daje moje wsparcie. postaw karty jasno albo cos czujesz albo nie a czemu sadzisz ze on wykorzystuje twoja słabosc do niego?

Gość kill bill
wiesz mój facet tez ma cos przyciagajacego ale nie widze zeby to wykorzystywał moze tobie tylko sie wydaje?

bo gada o tym że mnie kocha innym ludziom z pracy, przy innych mówi że chciałby żebym go pokochała, naprawde nie wiem co mam o tym wszystkim sądzic... Wiele razy faceci mnie zranili, raz jeden sie o mnie założył i teraz nie potrafie nikomu zaufac i może w tym tez jest problem, ze szukam dziury w całym.... Nie wiem... kill bill a jak było z twoim facetem? to ty zrobiłas pierwszy krok czy on?

Gość kill bill
to dobrze ze mówi przy innych o uczuciach i sie tego nie wstydzi.to ja zrobiłam pierwszy krok chodz tez wiele wycierpiałam przez facetów ale jednak mu zaufałam i nie załuje jest najwspanialszym człowiekiem na swiecie

Niby dobrze że mówi, że sie nie wstydzi, ale przez to mu nie wierzę... Dla mnie to jest takie na pokaz, jakby nie szczere, bo po co ma sie z tym obnosic?

Gość kill bill
a jak jestescie sami to nie mówi nic o uczuciach? czujesz cos do niego? co cie broni przed uczuciami do niego?pogadaj z nim szczerze morze obydwoje znajdziecie szczescie przy sobie

Gość sameoli
On wyznaje uczucia do ciebie na forum publicznym, bo boi sie porazki. A kiedy mowi to przy wszystkich, to jakby zabezpiecza sie przed tym, ze go jakos odpowiedzia zranisz (bedziesz sie kontrolowac ze wzgledu na otoczenie). Boi sie powiedziec na osobnosci, bo nie wie jakiej odpowiedzi moglby oczekiwac. Ale widac, ze mu baaardzo zalezy. Jesli tobie tez, to chyba wszystko gra, nie? :)

jak jestesmy sami to tez mówi... a ja nie wiem jak mam sie wtedy zachowywac. chyba zaczynam cos do niego czuc, ale bronie sie przed tym, boje sie ze ja sie zakocham a on sie bedzie mną bawił- o ile juz sie nie bawi... przed chwilą napisał mi smsa 'śpij dobrze Gwiazdeczko;*' ahhh... ;)

Gość jkck
a czym ci napisał tego smsa, że tak spytam?? serio z ciekawości

ołówkiem trzymanym w ustach (gumką od ołówka)

Gość jkck
a czym się zajmuje w pracy?? chyba nie pisze ołówkiem po klawiaturze na kompie?

Gość juhygtfrdes
napisał?? niby jak skoro nie ma czym?

a czemu nie? on normalnie studiuje, w sumie to jest taki jak wszyscy w jego wieku, rożni go tylko to, ze nie ma rąk... ale radzi sobie swietnie ze wszystkim- no prawie.

Gość kill bill
moim zdaniem sie nie bawi zalezy mu na tobie z tego co widac:)daj wam szanse tak jak wyzej ktos napisał on boi sie porazki

Gość jkck
normalnie można studiować ale nie pracować, więc powiedz czym on się zajmuje w pracy bo to interesujące

Gość salamandra plamista
zakochal sie chlopak tylko ty sie nim nie baw!zastanow sie czy potrafisz byc z osoba niepelnosprawna i porozmawiaj z nim na temat tego co czujesz

Gość kill bill
DOKŁADNIE NIE BAW SIE NIM BO GO ZRANISZ NIEZIEMSKO NIEPEŁNOSPRAWNI SA BARDZIEJ WRAZLIWI NIZ ZDROWI