Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam grzybicę

Grzybica jak powiedziewć chłopakowi

Polecane posty

Gość grzybekoo
co za mina?????

Gość mam grzybicę
Wylecze się.. jeśli po stosunku z nim wróci.. to wtedy dam mu te leki.. i siebie zacznę leczyc od nowa;((

Gość grzybekoo
ehhh///mloda jestes a pchasz sie w zwiazek do doopy..ja stara tez tak kiedys myslaam..nie warto...widac,ze jestes w cieniu jego..naprawde nie wrto..nie potrafie i nawet nie smiem Ci prawic moralow..ale seks tez do czegos zobowiazuje..a jak bedzie ciaza tez bedziesz sie sama zastanwiac??przemysl prosze ten "wasz zwiazek"...

Gość grzybekoo
zle robisz..ale to Twoje zycie..a juz jak Cie raz dopadlo lubi nawracac,,i za kazdym razem bedziesz sie bac i nie bedziesz wiedziala jak mu powiedziec???

Gość mam grzybicę
On ostatnio mi powiedzial że chce mieć dziecko.. dlatego się niezabezpieczalismy, chodz do konca ja tego nie chce, bo boje sie że będę sama.. gdyby coś. On mówi że chce mieć ze mną dziecko, nawet planował że pracuje to pójde na urlop itp.

Gość anette1234
ale zawsze możesz mu powiedzieć że to on cię zaraził:-) i po kłopocie

Gość grzybekoo
autorko----kurwia mnie trzepie..bo co innego grzybica a co inneg dziecko...nie chcesz go on chce..ty raczej nie ale zgadzasz sie na to ze on chce!!to jakas utopia!!dziecko to naprawde odpowiedzialnosc i pwinno sie pojawiac tam gdzie jest upragnione przez obydwoje..juz nic nie napisze bo moze bym za duzo powiedziala..dorosnij prosze...

Gość mam grzybicę
i on naprawdę chce mieć dziecko.. tylko ja się boje że on tego nei przemyslał.. że to jest takie chwilowe, jak bym była naprawdę w ciązy zostanę sama. ja nawet o grzybicy boje sie powiedzieć. Jestem niezależną kobietą,samodzielną, spotykamy sie znamy się bardzo długo, bylismy ze sobą długo.. bardzo, potem przerwa i teraz jestesmy razem.

Gość anette1234
bo za bardzo mu się podporządkowałaś. A to największy błąd

Gość teges98
zostaw go , jak on cie traktuje nawet nie zapyta jakty sie czujesz !!!

Gość mam grzybicę
ten koment że powiedziałam to podszyw. to nie chodzi o to że nie chce z nim dziecka, chce, bardzo chce. Ale boje się...

Gość smells like 90
grzybica to nie wener. Chryste...

Gość anette1234
nie jesteś niezależna. Ty jesteś od niego uzależniona

Gość mam grzybicę
Boje się powiedzieć że mam gryzba.. wiem skąd.. nei sypiam z całym światem, tylko z nim. piłam dużo leków, chorowalam, mój organizm sie wyjałowił i gryzbek gotowy:P

Gość smells like 90
grzybem to się mogłaś nawet na basenie zarazić. no chyba, ze brudas jesteś niemyty. :P

Gość anette1234
grzybica pochwy jest od antybiotyków najczęściej. Ale jeszczewielu mężczyzn niestety wyobraż sobie różne inne przyczyny:-(

Gość mam grzybicę
nie zbije:P

Gość mam grzybicę
No i dlatego boje sie że pomysli ze sypiam z połowa swiata..To tylko facet, on nie ma pojęcia o chorobach, nie zna się na tym.. ma dośc zaściankowe podejście:P

Gość mam grzybicę
I lepiej do ksiązek uciekaj smell , wnioskując po nicku, jesteś 4 lata młodsza ode mnie, więc ucz się do matury, bo widzę że z biologi bys nie zdała:P

Gość mam grzybicę
Mogłabym go olać, ale bardzo chcę dać mu dziecko...

Gość mam grzybicę
on chce mieć syna, chce mu go dać

Gość mam grzybicę
Byłam u lekarza, powiedziałam o tym że przez 3 miesiące zażywałam regularnie leki, bo chorowałam. To on stwierdził że to mialo wpływ na rozwój grzybicy:P Dałam Ci linka abyś mogłą przeczytać... przecież gdybym napisała że lekarz to stwierdził.. nie uwierzyłabyś..

Gość mam grzybicę
Czy dziecko może zarazić się grzybicą pochwy?

Gość mam grzybicę
te wyżej o tych dzieciach to podszywy..

Gość mam grzybicę
nie okłamuje dowiedzialam się dzisiaj..i nie wiem jak mu to powiedzieć..

Gość anette1234
tu same podszywy chyba, pode mnie też się ktoś podszywa co chwilę

Gość mam grzybicę
o nie, ktoś się pode mnie podszywa

Gość ja juz wiem co
moze powiedz mu ze masz grzybice i lekarz ci powiedzial ze to od niego musialas zlapac :). Zart oczywiscie. I nie jest zawsze tak ze partner nie ma objawow. Ja cierpie od 10 lat na nawracajaca grzybice pochwy. Mialam w zyciu dwoch parnterow. Jeden z nich nie mial zadnych objawow, a drugi uskarzal sie na pieczenie i zaczerwienienie czlonka, wiec roznie z tym moze byc. Zalezy jaki ten wasz zwiazek, ale chyba mozna powiedziec. Jezeli przedstawisz sprawe tak jak to faktycznie, czyli ze w pochwie kazdej kobiety sa obecne grzyby, ale u niektorych w momentach oslabienia flory bakteryjnej dochodzi do ich nadmiernego namnazania sie, a czynnikiem zapalnym jest takze stosunek seksualny, to chyba powinien zrozumiec i nie ma sie czego wstydzic. I faktycznie, powinnas mu dac krem, bo inaczej bedzie cie ciagle zarazal na nowo i skonczysz tak jak ja...Co ciekawe, moj facet tez sie leczy i ciagla to samo.