Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam grzybicę

Grzybica jak powiedziewć chłopakowi

Polecane posty

Gość mam grzybicę
A poza tym nie chcę mu mówić, chcę to z nim zrobić dzisiaj, wg kalendarza księżycowego JOY spłodzone dziś w nocy dziecko będzie niezwykle inteligentne i pojętne.

Gość mam grzybicę
a może go nasmaruję olejkiem, tak, właśnie, a potem usmażę grzyba w oleju!!!

Gość ja juz wiem co
ale ze co jest zlym pomyslem konkretnie? Jak mu nie wytlumaczysz o co chodzi to pomysli ze sie puscilas z kims innym albo ze nie dbasz o siebie. Nie kazdy, szczegolnie facet wie o co chodzi w grzybicy..

Gość ja juz wiem co
no dziecko, ale przeciez napisalam ze to zart

Gość mam grzybicę
powiem mu tak: ty debilu, chodziłeś na dziwki i zaraziłeś mnie HIVem!!! On się wystraszy, po czym ja mu powiem: żartowałam, grzybicą.

Gość mam grzybicę
wiem, że żart...

Gość mam grzybicę
w ogóle to wszystko wiem, nie piszcie nic więcej...

Gość mam grzybicę
NIC NAPISAĆ NIE MOŻNA ZARAZ SIE PODSZYWAJĄ... 14.04.2009] 21:39 [zgłoś do usunięcia] mam grzybicę nie okłamuje dowiedzialam się dzisiaj..i nie wiem jak mu to powiedzieć.. TO MÓJ OSTATNI WPIS..RESZTA TO PODSZYW

Gość mam grzybicę
kurde, czyżbym ja tu pisała sama ze sobą? No tak, wydało się-mam też rozdwojenie jaźni i schizofrenię maniakalno-depresyjną. Jak myślicie, powiedzieć o tym chłopakowi?

Gość Lalunia666
Ja na twoim miejscu az tak bardzo bym się nie przejmowała. Grzybicę można złapać np. na basenie, najczęściej jednak jest przyczyną osłabienia organizmu. Po prostu mu powiedz i już. Naprawdę to nie twoja wina. A na wzmocnienie organizmu pod tym kątem możesz sobie kupić lakmil. On fajnie uzupełnia naturalną florę bakteryjną i wzmacnia organizm.

Gość to nie zaden problem
naprawde nie masz sie czym przejmowac. Wielu kobietom sie zdarza, ze kiedy zaczynaja wspolzycie z nowym partnerem, zmienia sie srodowisko w pochwie albo dochodzi do mikropodraznien i cierpia na grzybice. Zwykle to ustepuje po jakims czasie. Na pewno musisz z nim pogadac, zeby uniknac sytuacji, ze cos go wreszcie tam zaswedzi i bedzie mial do ciebie pretensje. Wytlumacz mu, ze pojawily ci sie niedawno objawy grzybicy, i ze tak sie czasem zdarza przy wspolzyciu, i zeby na wszelki wypadek uzywal srodka przepisanego przez twojego lekarza.

Gość hhhhhhhhh
zapytaj sie go czy nie ma grzybicy i czy nie zapomnial ci o tym powiedziec, bo wlasnie ja zlapalas i wytypowalas ze od niego ja masz :)

Gość o takich sprawach
najlepiej wprost i juz. Jesli on byl pierwszy dla ciebie, a ty dla niego nie, a on -jak widac- ma nawyk sexu bez gumy, to niewykluczone, ze on cie zarazil. chyba ze objawy mialas juz przed pierwszym sexem z nim?

Gość uuuuuu
ale grzybica to nic takiego, to nie jest dowód zdrady :D Większość chorób można załapać korzysając z publicznych toalet. Mamusia nie nauczyła,że w publicznych na kibelku sie nie siada tylko jedzie na małysza? :D Chociaż grzybice ma każda z nas, chociaż raz w życiu. Bakterie niszczą Ph i dopiero się zaczyna. Powiedz prosto z mostu i tyle. To naprawde nic takiego. :)

Gość ajdsdfdsfd
jakie leki powinien brać mój facet jeśli obawiam się, że mogłam zarazić go grzybicą? proszę o poważne odp, ważne!

Gość ghgfgfhgfggf
up

Gość Były ginekolog
U faceta grzybica objawia się białymi krokami na penisie i swedzeniem, lecz może też nie mieć objawów. Ludzie nie wypowiadajcie się na tematy na które nie macie pojęcia. Facet nigdy nie ma objawów? Jasne... a potem będziesz się zakazała od niego ponownie. Partnerzy powinni się leczyć obydwoje nawet jeśli jedno nie ma objawów. To jest kurde logiczne.

Gość gość
wstrzykiwac codziennie przed spaniem 1 lub 2 strzykawki roztworu woda+soda+woda utleniona+srebro koloidalne - mi objawy minęły, zero swędzenia, szczypania, serowatych wycieków -