Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Brzydula bettilda

Kto tu jest brzydki? Łączmy się.

Polecane posty

Gość Brzydula bettilda

Do klubu przyjęte mogą zostać tylko pasztety z cerą jak dupa nosorożca, rysami twarzy jak po zderzeniu z murem, cyckami bo jajami, którym grawitacja aż za bardzo służy itd. Jak sobie z tym radzicie? Szczególnie wśród pięknych ludzi, których przybywa.

Gość enienieeni
Przeciez w necie,szczegolnie na kafaterii sa sami piekni ludzie.Same zgrabne i piękne kobiety,sami piękni i przystojni mężczyźni.Do tego wszyscy super wykształceni

Gość Brzydula bettilda
Właśnie widzę jak się wszyscy przyznają. No cóż, same ideały tu siedzą.

Gość supermamcos
ja jestem brzydka,przynajmiej sie za taka uwazam

Gość enienieeni
A na forum o seksie to siedza same boskie kochanki i boscy kochakowie co maja nieziemskie seksi wrazenia kazdego dnia i to w realu :-)

Gość g bv.gfm
moze nie mam cycek do ziemi, ale piekna to ja nie bylam, nie ejstem i nie bede :) wiec tu jestem

Gość H3
Kobiety... nie uważajcie siebie za brzytkię ;o to tylko wy tak mówicie... A ogólnie jest pewnie innaczej :)

Gość daanielo
H3 masz racje dziewczyny zawsze będą miał niską samo ocene ale jak taką podwartściowujesz to Cie tak wikiwa więc nie raz nie warto mówić że ją kochasz i że Ci się podoba

Gość Brzydula bettilda
Taaa, bo jak się zadajesz z jakąś debilką bez mózgu, której komplement wystarczy, żeby Cię puściła kantem ze śmieciarzem, to ok. Zgadzam się. Ale to twoja patologia. Moje cycki są małe, więc nie są do ziemi, ale niestety z natury obwisłe. Ale żeby to był mój główny problem. Facyjata, to jest u mnie masakrator :D I ciało jak u starej babki, pełne blizn itd.

Gość ale jak to ja pytam
tak mozna zaakceptowac to ze sie jest brzydkim?

Gość H3
Każdy innaczej akceptuje siebie. Bynajmniej mam swoja ukochana i raczej nie wystarczy "jeden komplement" A to że jesteś bez mózgu i wygadujesz bez sensowne rzeczy na forach internetowych to nie moja wina.

Gość Brzydula bettilda
to było do danielo :o