Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość DOBRA ZONA26

JAK POMOC MEZOWI UPORAC SIE Z....

Polecane posty

Gość DOBRA ZONA26

glodem nikotynowym ? Maz rzucil palenie 2 dni temu chodzi caly czas wsciekly nawet wczoraj jak probowalam go pocieszac to powiedzial ze bym sie zamknela chociaz nigdy w ten sposob do mnie nie mowil. Stracil radosc zycia przestal sie smiac chociaz zawsze razem opowiadalismy sobie zabawne historyjki i smialismy sie do rozpuku, caly czas chodzi smutny nic mu sie nie chce . Nie poznaje go . Nie wiem co robic

Gość musisz przeczekac

Gość nikotynka
niech znowu pali..i tak na coś trzeba umrzeć:P

Gość DOBRA ZONA26
ale to jakis koszmar jest jak dlugo to bedzie jeszcze trwalo ? bo w naszym domu jest atmosfera nie do wytrzymania. Jak to bylo u Was ?

Gość u nas było też
nieznośnie. Nie paliłam dobę, ręce mi się trzęsły jak alkoholikowi... nadal palę. Na coś przecież trzeba umrzeć;)

Gość mój mi w desperacji
wyznał, że odkąd rzuca palenie to przestał miec ochotę na seks ... U mnie to juz trwa pół roku, znaczy rzucanie palenia i atmosferka w domu :-O

Gość
nicorette/niquitin... i daj mu cos do roboty, najlepiej manualnie

Gość mój mi w desperacji
te specyfiki co proponuje bazienka to są G...óWNO WARTE :-O też uzależniają - czyty byznes dla producenta :-P

Prosta metoda jak skutecznie rzuci? palenie. Carr Allen "(...) ksi??ka dziwna i wyj?tkowa, nie przymusza, nie straszy, nie nakazuje. Autor wr?cz prosi nas aby, aby NIE RZUCA? palenia przed zako?czeniem lektury. Pali?em lat 15. Rzuca?em razy na?cie. Zawsze my?la?em, ?e wszystko mog?, ale do rzucenia papieros?w nie mam tak silnej woli. Jakie by?o moje zdziwienie, gdy przeczyta?em, ?e rzucanie palenia metod? silnej woli to nie tylko pomy?ka lecz i fatalny b??d. Teraz, z perspektywy czasu, przyznaj? racj?. Wyj?tkowo?? tej ksi??ki polega na tym, ?e trzeba j? tylko przeczyta?, nic wi?cej, reszta si? sama uk?ada w g?owie. Ja, gdy w po?owie ksi??ki pali?em ostatniego papierosa z paczki pomy?la?em: `P?jd? do sklepu jeszcze po ostatni? paczk? i koniec`. Wtedy jeszcze nie wiedzia?em, ?e ju? nigdy do niego nie dotr?." Pawe? R. Chrobak Od autora: " Czy lektura ksi??ki mo?e mi pom?c w rzuceniu palenia? Dla na?ogowego palacza zwalczanie strachu przed niepaleniem jest, zdawa?o by si?, problemem nie do przezwyci??enia, cho?, moim zdaniem wystarczy lektura tej ksi??ki. Mia?em w?tpliwo?ci, czy moja ksi??ka odniesie sukces. Dzi?ki Bogu jednak Prosta Metoda Jak Skutecznie rzuci? palenie w Anglii od samego pocz?tku by?a bestsellerem. Wci?? dostaje mn?stwo list?w o podobnej tre?ci: "To najlepsza kiedykolwiek wydana ksi??ka na ten temat", "Pa?skie rady s? wspania?e", "Jest Pan ?wi?ty". Mam ?wiadomo??, ?e nie otrzyma?em tych pochwa? za warto?? literack? ksi??ki. Chodzi o to, ?e moja metoda DZIA?A!!! Mam nadzieje, ?e po przeczytaniu tej ksi??ki i zastosowaniu si? do moich rad i wskaz?wek uda ci si? w kr?tkim czasie uwolni? si? od nikotyny. Mnie te? zale?y na twoim sukcesie, poniewa? twoja opinia pomo?e przekona? nast?pnych." http://rapidshare.com/files/45161026/Palenie.rar

Gość DOBRA ZONA26
Maz nie bierze zadnych specyfilow typu nikorette bo mowi ze mu potem niedobrze. Teraz jest w pracy , pracuje z 3 kolegami z ktorych jeden to nalogowy palacz( 2paczki na dzien :( ) Rzeczywiscie z sexu tez nici :( Ale zaleta tego wszystkiego jest to ze przestal tak bardzo kaszlec jak jeszcze niedawno, nie czuc od niego dymem no i ten zapaszek z ust.... dziewczyny wiecie o czym mowie. :()