Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość transwestyta

zakup damski ubrań

Polecane posty

Gość transwestyta

Witam. Mam takie pytanie. Odkryłem w sobie niedawno że lubię nosić damskie ubrania. Niestety nie mam takich rzeczy w swojej garderobie i chciałbym sobie kupić trochę bielizny, rajstop i spódnic, sukienek. Nie ma mi kto ich kupić. Więc muszę to dokonać sam. W tym celu zamierzam niebawem pojechać do jakiegoś miasta gdzie nikogo nie znam i mnie nikt nie zna. Mam do was pytanie jak może zareagować sprzedawczyni jeśli ja facet będę chciał kupić damskie majtki, staniki czy rajstopy? Jak może zareagować jak będę chciał kupić spódnicę i zechcę ją przymierzyć???

Gość kradzieeeeeeeeeja
hmmm zmierz sie i przez allegro kup:) ponczochy mozesz zawsze powiedziec ze dla zony:P

Gość git majonez_
a moze allegro?????????????? Klikanie w linki, czytanie maili. Zarobki większe niż gdzie indziej. Za samą rejestracje 7,50 zł, za klikanie od 25 do 50 gr, za zaproszenie znajomego 5 zł. Chcesz sobie dorobić? Zarejestruj się i zacznij zarabiać. Ty decydujesz ile i kiedy pracujesz. http://bitmails.info/pages/index.php?refid=karramba87 super rozwiązanie dla nas zakupoholiczek, a najważniejsze, że nie musisz mieć osiemnastu lat by tam zarabiać ;)

Gość transwestyta
Ale ja bym chciał kupić je w sklepie. Bo nie będę ukrywał że chciałbym iść do sklepu gdzie sprzedaje jakaś młoda dziewczyna i poprosić o stanik lub spódnicę do przymierzenia. Podniecało by mnie to. Tylko boję się zeby mnie ze sklepu nie wyjebała, nie wezwała ochrony czy co. Jak może na takie coś zareagować sprzedawczyni.