Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość odrej

Boże jakie to smutne......przeczytajcie....Popłakałam się....

Polecane posty

Gość odrej

"Modlitwa Piotrusia Dobry nasz Panie Jezu Chryste, Bardzo gorąco proszę Ciebie Nie chcę żyć dłużej na tym świecie Zabierz mnie prędko stąd do Siebie. Tatuś pijany wrócił do domu, Rozbitą flaszkę trzymał w dłoni Mój Anioł Stróż gdzieś sobie poszedł, Bo mnie przed biciem nie obronił. Mamy od wczoraj nie ma w domu. Nic nie mieliśmy na śniadanie, Więc zabierz Nas do Nieba Jezu Mnie i siostrzyczkę moją Hanię. Tam się spotkamy z babcią Rózią, Co zawsze piekła nam kołacze. I była dobra lecz umarła, Hania do dzisiaj za nią płacze. Będziemy grzeczni i posłuszni, Starczy nam trochę mleka ,chleba. Kredki dla Hani jeśli będą, A dla mnie.....dla mnie, nic nie trzeba. Ja sam potrafię wszystko zrobić, Garnuszki umyć, chleb pokroić. Niech tylko zawsze będzie jasno, Bo się ciemności Hania boi. Tatuś dziś rozbił trzy żarówki, I świece się skończyły właśnie. Więc zapaliłem gaz w kuchence Żeby nam było troszkę jaśniej. Lecz tatuś zgasił płomyk łokciem... Tak się zatoczył ,trzasnął drzwiami, I poszedł sobie, a tu ciemno, I my w kąciku całkiem sami. Wiem że zakręcić kurek można, Zaraz to zrobię , chwilka mała... Niech tylko Hania mocniej zaśnie, Tyle się dzisiaj napłakała. Tu nam wygodnie na podłodze, Za taboretem i ławeczką. Nawet poduszkę Hani dałem, cały dzień o nią dbałem Matko Święta. Wszystko się wokół mnie kołysze, Coś miałem zrobić? Nie pamiętam. Gdzie jestem?.... Tak mi w uszach szumi, Noc za oknami ciemna głucha... Jezu modliłem się do Ciebie, Wiem, że wkrótce mnie wysłuchasz Jezus usłyszał prośby Twoje, Zaraz Wam wyjdzie na spotkanie, Weźmie do Nieba Was Oboje Ciebie i Twą siostrzyczkę Hanię. "

Gość chyba zimnaa
nic nie czuje:(

Gość zamiast płakać rozejrzyj się
wokół ciebie, bo może w pobliżu są takie dzieciaki, które potrzebują pomocy :)

Gość maturka4
A może zamiast wypisywać ckliwe wierszyki, zabrać się za pomoc dzieciom z patologii? Tylko nie w stylu: niech inni zrobią składkę. Raczej w stylu: pijaka na odwyk i do roboty, a zarobek na wychowanie dzieci

Gość do znudzenia
Zastanawiam sie, czy moje skojarzenie z wierszykami o aborcji bylo w zamierzeniu autora. Bo, w zestawieniu z nimi, poniekad daje do myslenia.

Gość POMARANCHA
błahahaha ja pierdziuuuuuu ale czad! kto te wierszyki pisze?

Gość onceuponadecember
niby powinno wzruszac. zwykle wzruszam sie byle pierdołą, ale pisane było wg mnei neistety zbyt na siłe... nie podoba mi się.

Gość aurora_1988
a mi się podoba...piękny wiersz...

Gość hAnna Rchia
Szczerze, nie chce sobie pierdolić dnia, więc nie przeczytam:P