Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lilllaaa

Nie potrafie sobie...

Polecane posty

Gość Lilllaaa

poradzić po rozstaniu. mija 3 tydzien a ja czuje ze popadam w jakąs straszną pustke.:(

Gość medeaaaaa
najlepszym lekarstwem na stara milosc jest nowa

Gość Lilllaaa
Ale ja nie potrafie. wiem ze to dziwne, ale nie wyborazam by jakis facet mogl mnie przytulac, dotykac i wogole- brzydzi mnie to. Chyba zaraz oszaleje:( Chcialabym zasnac i sie nie obudzic:(

Gość medeaaaaa
ja sie dolowalam kmilka miesiecy, teraz nei ejstem juz taka glupia

Wiem, że to kiczowato brzmi, ale to minie. Skoro się roztaliście to był ku temu jakiś powód w związku z czym nie warto się smucić:-) Piękną pogodę mamy, rozejrzyj się za nową znajomością, zrób coś dla siebie. Wiem jak to boli bo sama opłakiwałam toksyczną miłość przez rok... Dziś jestem szczęśliwą mężatką z kimś innym, spodziewam się dziecka, nikt mną nie pomiata i czuję się naprawdę bezpieczna!Warto było pocierpieć.

Gość Lilllaaa
moj tez mnie zdradzil:(

Gość Lilllaaa
Artefakt_Diabła --- mojego wsypała jego wlasna matka. No i jak przycisnelam to sie przyznal. Tez nie wiedzial ktora wybrac mimo ze ta druuga niby nic specjalnego (co mnie jeszcze bardziej zdołowalo) odeszlam:( Boli kurewsko mocno:(

a no...boli jak cholera.i nie bardzo mam pomysł co ze sobą zrobić.mi mój powiedział ze tamta kocha ale mu z nią źle a mnie nie kocha ale mu dobrze.i że nie wie co ma zrobić wiec bedzie sam.ja tam nie mam zamiaru walczyć o takiego palanta z jakąs zeschizowana stara baba.zreszta o nikogo nie warto chyba

Gość Lilllaaa
a dlugo byliscie ze soba???

Gość Lilllaaa
Ponad 2 lata:(

Gość Lilllaaa
Nigdy tyle nie mprezowalam i nie spotykalam sie z przyjaciolmi co przez te 3 tygodnie. Teraz mam trudny okres- duzo pracy i nie mam czasu na znajomych., Ale skupic sie na pracy tez nie moge sie skupic. Zawale wszystko .Wiem musze sie wziasc w garsc. Ale nie moge pop rsotu uwierzyc jak mogl mi to zrobic:( Rozmawialismy wczesniej o nas. Powiedzial ze kocha mnie nad zycie ze jestem dla niego najwazniejsza osoba i wogole. 3tygodnie pozniej jak pytalam mu sie po juz dowiedzeniu sie o tej drugiej czy mnie kocha to odpowiedzial zadajac pytanie czym jest milosc?:(

ja tez nie wierze jak mógł mi to zrobić.zawsze uważałamgo za takiego szczerego i uczciwego.chyba już nigdy nie zaufam facetowi.i też sie na zupełnie niczym nie moge skupić.kurwa jak mi źle!!! przynajmniej pocieszajaca jest myśl ze to jego własny wybór,a nie że ja coś spieprzyłam.nie mogę sobie nic zarzucić

Gość Lilllaaa
Ja sobie tez nie:( Wiesz niedawno wzial mi twarz w rece spojrzal glęboko w oczy i powiedzial ze kocha mnie nad zycie. Jak sie kochalismy a przezylismy cudowny sex ciagle mówil jak mnie kocha i by mnie "zjadl". Po sexie dlugo jeszcze sie mna "nasycał"...na kazdym kroku dawal mi odczuc jak bardzo mnie kocha. Jakis czas temu bardzo zachorowal, latałam kolo niego jak glupia. AQ on twardziel sie poplakal az bylam w sozku, i powiedzial ze nie moze uwierzyc w to szczescie ze trafil na taka idealna dziewczyne. I co? I po ponad miesiacu zdradza...woli wybrac sex..nie strawie tego po prsotu nie moge tego przezyc:(

ja dla mojego zawsze byałam za dobra,wszyscy to mówili.żył sobie jak pączek w maśle.a tamtą rure kocha bo ona go nie!!!rany co za kretyn!!!w pale sie nie mieści. a najbardziej mnie wkurza to że ona ma 40 lat i jest brzydka brzydka brzydka!!i głupia-wszyscy tak o niej mowią.a ja jestem zajebista i śliczna.ale ma co chciał!!!jeszcze pożałuje

Gość Lilllaaa
Masz racje. Pożaluja oboje. Mój rzekomo cenil wyksztalcenie a zostawil mnie dla sklepowej( nie obrazajac nikogo). Podobno brzydka, zero intelignencji ale w czymsk urwa w koncu byla lepsza. Bedzie zalowal ja to wiem./Ale juz bedzie za pozno.Kurde jak bardzo chce by ten bol juz minal:(

Gość Lilllaaa
Ja mam 25! Wiesz co gdyby od razu walczyl, ja uznal jako epizod i pokazal ze zaluje to tak. ale minely 3 tygodnie -on milczy, zastanawial sie, nie walczy nawet nie zaluje tego co sie stalo i to boli mnie najbardziej:( i to nie pozwoli mi wrocic mimo ze kocham go nad zycie:(

Gość Lilllaaa
Pewnie masz racje. Ja staram sie myslec nad tym nie co stracilam ale co zyskalam. A zyskalam szanse na poznanie kogos kto naprawde mnie pokocha i bedzie mi wierny. Daj Bog aby tak sie stalo:(Mam juz 25 lat i szczerze powiedziawszy przeraza mnie to troszke:(

Gość Lilllaaa
znam to:(Mam to samo..

Gość Lilllaaa
nie jestem naiwna a dalam sie nabrac, albo to on dobrze gral. nie rozumiem ..nie potrafie zrozumiec tego co sie stalo. Chce tlyko miec juz ten bol za soba. Chcwe przestac czuc i pamietac:(