Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość podatki sratki

PIT przez neta - jak wypełnić załącznik - pomocy!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość podatki sratki

Ściągnęłam i zainstalowałam, co trzeba, żeby wypełnić i wysłać PIT-37 drogą elektroniczną. Ale jak w tym gównie 'e-Deklaracje' wejść w załączniki??? Potrzebuję wypełnić i dołączyć PIT-O. Są jakieś schemy (a cóż to takiego?) do pobrania ze strony ministerstwa, ale ani słowa o tym, co zrobić, żeby w tej aplikacji 'e-Deklaracje' móc taki plik otworzyć, wypełnić i wysłać wraz z zeznaniem (o ile to w ogóle o to chodzi). Pomocy, bo zaraz coś mnie na miejscu trafi! A miało być wygodniej :\

Gość podatki sratki
Pliiiiiz! Nikt z Was się nie rozliczał przez neta, korzystając z odliczeń?

Gość podatki sratki
OK, już wiem. A Wy w takim razie se sami zgadujcie :P

Gość Szczepan
Rozlicz swój PIT przez Internet Skorzystaj z tego co daje Ci program Ministerstwa Finansów e-PIT zamieszczony na serwisie www.e-deklaracje.gov.pl. Wystarczy 5 kroków: 1.Ściągnij i uruchom aplikację, 2.Wybierz i wypełnij Twój formularz PIT, 3.Wprowadź dane, 4.Wyślij swoje zeznanie, 5.Pobierz i zachowaj Urzędowe Poświadczenie Odbioru (UPO). Intuicyjna aplikacja pozwoli sprawnie i szybko złożyć Twoje zeznanie podatkowe. Na stronie znajdziesz instrukcje „krok po kroku jak wypełnić poprawnie PIT, dzięki czemu wypełnienie formularza potrwa tylko kilka minut. Program jest bezpieczny i całkowicie darmowy a Twoje zeznanie zostanie przesłane bezpośrednio do urzędu skarbowego.