Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mkk1978

Jak odzyskać jej zaufanie, jak ją odzyskać spowrotem???

Polecane posty

Gość mkk1978

Poznałem równo przed rokiem wspaniałą dziewczynę, 7 lat młodza, nigdy nie byłem z tak młodszą Kobietą, nasza znajomość bardzo szybko się rozwineła wzasadzie i intensywnie, długo się opierałem przed tym ale się stało i się bardzo w niej zakochałem. Spędzalismy tak myśle sporo czasu ze sobą, ale nie sądze, żeby kiedykolwiek wkradła się nuda w Nasz związek. Jesieniom rozstaliśmy się, a wzasadzie mnie żucila, gdyż zdażało mi się nie dochować tajemnic o jakich mi mówiła, które dotyczyły jej koleżanek ze studiów, aż wkońcu nie wytrzymała. Jednakże ja nie chciałem odpuścić i starałem się o nią, żeby wróciła, mówiłem że się zmienie itd.. wkońcu kiedy chciałem już sobie dać spokój, Ona zaczeła po mału wracać, aż wrócilismy do siebie, wzasadzie w okrecie kiedy nie byliśmy razem i tak się spotykaliśmy więc było to troche dziwne. Po powrocie znowu było jak dawniej, jak nie lepiej, spędzieliśmy super weekend w górach z okazji Walentynek, czas zawsze Nam płyną szybko:) W osttnim okresie zaczołem być o Nią troche zazdrosny, o kolegów, z którymi od czasu do czasu szła na kawe lub o smsy jakie do niej wysyłali. Nie wiem jak to się stało ale zaczołem myśleć, że może mnie zdradza z którymś z nich. Zdecydowałem się z Nią na rozmowę, szczerą, przy kolacji w restauracji zapytałem w prost ją - powiedziała, że nie zdradza. Uwierzyłem jej bo jak mogłem nie wierzyć. Jednakże dnia następnego razem przeglądaliśmy jej konto na naszej-klasie i zauważyłem, że bark jest naszych wspólnych zdjęć w jej galerii, troche mnie to wkurzyło, zrobiło się przykro, gdyż moja galeria była pełna Naszych wspólnych zdjęć. Kiedy zapytałem gdzie są zdjęcia powiedziała, że nie wie, że chyba ktoś się wkradł i je skasował, nie wiedziałem w co wierzyć i nie wytrztmałem. Z pomocą kolegii wkradłem się na jej gg i przeczytałem dwie rozmowy z jej kolegą. Przynałem się jej do tego. Kiedy dowiedziała się , że zajżałem do jej gg - żuciła mnie uznając, że naruszyłem jej prywatność i że jej nie ufam choć mnie zapewniała, że jest wszystko ok. Sam nie wiem co o tym myśleć. Obecnie nie chce do mnie wracać, twierdzi, że pewnie będę ją sprawdzał na każdym kroku i nie chce się ze mną męczyć. Ja ją kocham i chciałbym coś zrobić żeby wróciła. Posłałem jej kwiaty, wiem, że one mi jej nie zwrócą, ale chciałem pokazać jej, że wciąż mi na niej zależy, jest dla mnie ważna - choć kiedy się rozstawaliśmy powiedziała, że nie chce żadnych kwiatów już itd. Poradzcie co mam zrobić żeby ją odzyskać, wiem że ją to bardzo uraziło i zabolało , że miałem dostęp do jej gg. Ja jestem w stanie jej zaufać, że nic złego nie robiła bo ją kocham, a jeśli się kocha to człowiek wiele wybaczy przecież, czy Ona mnie kocha, czy wybaczy mi to kiedyś, może potrzeba czasu, ile czasu. Ja wciąż za nią teskęnie i o niej myśle, staram się jej już nie nękać, nie pisze smsów, bo wiem, że to ją może wkurzać tylko - sam nie wiem. Czy jest szansa na powrót?Czy dać sobie spokój?Jak się odkochać jeśli się tak bardzo kocha?

Gość taki stary a...
taki głupi.... :O

Gość mkk1978
skąd wiesz że stary???

Gość taki stary a...
a to nie rocznik twojego urodzenia w nicku?

nie dziwie się wcale że dziewczyna się wkurzyła. Nie można drugiej osoby tak ograniczać, jest młoda- ma prawo do znajomych nawet plci męskiej !!! Nie masz zaufania do niej mimo że piszesz że masz. Guzik prawda! Daj jej przemyśleć ..spróbuj porozmawiać , wyjaśnić. Jak ciebie kocha to wróci!!

Gość mkk1978
miałem nadzieję, że ktoś tu sensowniej odpowie a nie będzie się czegoś doszukiwał w nicku i czepiał się czy coś jest po polsku czy nie:/

no wybacz ale jak piszesz 'Żucila' badz 'jesieniOM' to trudno tego nie zauwazyc:P pozatym uwazam ze zachowales sie hamsko i bezczelnie czytajac jej archiwum i wcale nie dziwie sie tej lasce :o

Gość taki stary a...
nie doszukuję się niczego w nicku, tylko uznałam, że masz tyle lat - i stwierdzam, że w tym wieku już nie powinieneś się bawić w rzeczy typu sprawdzanie gg swojej dziewczyny :O

Gość Glupie gadanie
No i miała rację, przegiąłeś z tym sprawdzaniem niezależnie od tego czy cię zdradzała czy nie. Słowem pogmatwałeś tylko, jeżeli ci na niej zależało to trzeba było rozmawiać, a jak czułeś że cie zdradziła to cóż, no niestety... co tu radzić, może zrozumiałaby swój błąd.

Gość mkk1978
Pomijając mój wiek:/ i błedy bo fakt robie ich sporo czasem ale tak już mam... wiem, że źle zrobiłem z tym gg, jak to teraz naprawić?Czy myślicie, że mi zaufa po tym jeszcze?Czy nie mam szans?Przpraszałem ją i tłumaczyłem jej dlaczego tak się stało, że przegiołem itd.. że ją kocham i jest dla mnie najważniejsza... ale póki co nie chce nic słyszeć o powrocie i nie mamy kontaktu raczej...

Gość gość
Po porzuceniu przez dziewczynę nie wiedziałem kompletnie co mam ze sobą zrobić. Wszystko mi ją przypominało. Co chwile miałem ochotę do niej napisać. Najgorsze było to że nie byłem w stanie zaangażować się w żadną inną relację, bo cały czas ją kochałem. Będąc już na skraju załamania trafiłem na stronę http://urok-milosny.pl i zdecydowałem się na rytuał. Pomógł. Ukochana powróciła czyniąc mnie ponownie najszczęśliwszym człowiekiem na świecie.