Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Przeciwniczka prawiczków

Dziewczyny nie dającę szansy prawiczkom wpisywać się!

Polecane posty

Gość Przeciwniczka prawiczków

Nie dałabym nigdy szansy prawiczkowi, większość pełnoletnich prawiczków to jakieś mimozy, brzydale, albo cioty!

Gość Glupie gadanie
Dokładnie. Mimozy, cioty... a nieprawiczki to niecioty i niemimozy... gratuluję rozsądku.

Gość ulka28
Amen, wywieźć ich na Madagaskar.

Gość 6w
zgadzam sie z autroka topiku.... jaki musi byc facet ktory w wieku nawet 20 lat jest prawiczkiem :O

a ja mam kolege ktoory ma 25 lat i jest prawiczkiem nawet nigdy dziewczyny nagiej nie widzial na zywo. no i fakt to taka niezdara jest .. ale nie wiem czy to regola.

Gość tak po czesci
Ja tam mogłabym mieć prawiczka, z wyjątkiem jednego: Prawiczek i kropka 1987. Tego bym nie zniesła.

Nie wszysycy są takimi nieudacznikami jak kilka osób wypowiadających sie tutaj na forum.

Gość guziokoez
ja mam 26 lat i nigdy nie widzialem nagiej dziewczyny..

Gość ofermm a
a ja 34!!!!

Gość ofermm a
to znaczy na plaży w chorwacji widziałem toplessy ale nie wiem czy to się liczy.

Gość prawdziwy man
o qrwa ile tu męskich ciot. weźcie zróbcie przysługę ludzkości i zabijcie się.

Gość guziokoez
o qrwa ile tu męskich ciot. weźcie zróbcie przysługę ludzkości i zabijcie się. my nikomu nie wadzimy pajacu .. Zyjemy spokojnie , nie kradniemy i nikomu nie wadzimy ..

Gość Glupie gadanie
przynajmniej mozna sie tu posmiac, bo czasami to jak ktos palnie durnote to wszyscy powtarzaja beznamietnie.

Gość Glupie gadanie
Atrakcyjność mierzy się ilością zaliczonych lasek? Macie jeszcze inne podobne sposoby poznawania co jest czym w życiu? Najlepsze jest to co wszyscy kupują no i najlepiej gdyby jeszcze było uzywane, np. majtki i skarpetki też nosicie po kimś, dziurawe i śmierdzące?

a powiedzcie mi cos bo ciekawa jestem ;) wy po prostu nie macie zadnego pociagu seksualnego do kobiet czy po prostu czekacie na ta jedyna lub wychodzicie z zalozenia ze po slubie? a jak sobie radzicie jak wam sie zachce? wtedy na recznym czy samo przechodzi? a ja bym nie chciala miec prawiczka z kilku powodow: po pierwsze on bylby niedoswiadczony w tych sprawach , po drugie wkoncu chcialby zobaczyc jak to jest z inna i by mnie zostawil :/ albo zdradzal . aczkolwiek to nie jest regola bo ci doswiadczeni tez czesto zdradzaja niestety ;/ aczkolwiek bardziej prawdopodobne ze prawiczek bedzie chcial zobaczyc jakto jest z inna

Gość waniliaPyszna
🖐️

Gość Glupie gadanie
Jak to jest że ludziom przeszkadzają prawiczki, wyśmiewają się znich, gardzą wręcz, a przecież piszą że są mimozami, ciamajdami itd. Natomiast większości nie przeszkadzją pedały, mało jeszcze ich bronią mimo ich bezeceństw i innych świństw. Ale wyłazi strach ze wszytkich - o jezuuuu co to by było gdybym toja tak był prawiczkiem/dziewicą! To krzyczy w tych ludziach prawda, obawa, strach. Złapali okazję i myślą że sydząc i pokazując palcem na innych odgonią od siebie ten niechciany stan, niepewność jest gorsza od nadgorliwości (czy jakoś tak ;)

Gość prawdziwy man
ofermm a, ty już prawie 20lat jedziesz na ręcznym?

Gość guziokoez
seksualnego do kobiet czy po prostu czekacie na ta jedyna lub wychodzicie z zalozenia ze po slubie? ani jedno, ani drugie :)

Gość Glupie gadanie
Alexia21 czy ty masz rozum? Piszesz o byciu z kims i mieszasz to z seksem, skoro dla ciebie bycie z kims to tylko kwetia seksu to pewnie ze bedzie chcial byc z inna.

Gość vsdfvsdfv
Dopisuję się. Nie interesują mnie meżczyźni, będąc z którymi w związku byłabym silniejsza lub tak samo doświadczona, którzy mieliby się na mnie uczyć i zastanawiać jak jest z inną. W szczególności nie interesują mnie mężczyźni którzy są prawiczkami bo: - boją się kobiet - są przez inne kobiety uznawani za nieatrakcyjnych - mają ortodoksyjne, nieżyciowe przekonania.

Gość guziokoez
jestem niewypłacalny , a zeby chodzic na randk czy miec dziewczyne i to trzeba miec pieniadze i kupować jej drogie prezenty .. Ja mam 26 lat i nigdy nie pracowałem .. Poza tym jak sobie znajde prace kiedyś to i tak bede zarabiał marne grosze , nie bede w stanie utrzymac rodziny.. Po co mi wiec dziewczyna ? Nie umowie sie nigdy z zadna kobietą , no chyba ze zdarzyłby sie cud i zarabiałbym 5 tys netto , ale sie na to nie zanosi ... Wiec i nigdy nie poderwe zadnej laski ani nie dam sie poderwac ..

Gość Glupie gadanie
No tak jak sie siebie traktuje tylko i wylacznie jaok obiekt seksualny... zreszta to jest jasne przeciez ktomoze miec ORTODOKSYJNE poglady na zycie, tylko glupie prawiczki. Co za brednie. Szablonowe rzeklbym.

Gość guziokoez
nie musi być tez po słubie , bo jestem ateistą wiec obojetne mi to .. Nie o to wiec chodzi .

Dla przypomnienia: nikt nie rodzi się nie prawiczkiem! I kiedyś ten pierwszy raz będzie i nie rozumiem co komu do tego kiedy. Dziwię się, że ktoś może pisać, że nie byłby z prawiczkiem. To na 1 randce się już takie pytania zadaję? Jeśli nie, to co zrobi taka dziewczyna jak się najpierw w tym prawiczku zakocha? Rzuci bo jest prawiczkiem?

Gość guziokoez
jestem ateistą wiec seks moglby byc przed slubem

guziokoez: nie rozumiem Cię. Zadajesz się tylko pustymi lalami, na które trzeba mieć pieniądza?

zwiazek nie opiera sie tylko na seksie ale jednak facet w tych sprawach powinien wiecej wiedziec niz kobieta . ja wole kiedy facet dominuje w sexie i tyle. a bardziej chodzi mi o to ze bym byla niepewna takiego mezczyzny.zreszta zycie seksualne w zwiazku jest bardzo wazne - nie oszukujmy sie! prawiczek i kropka 1987 ja znam wielu nieatrakcyjnych chlopakow i maja za dziewczyny naprawde fajne laski. to w duzej kwesti rola charakteru decyduje. wydaje mi sie ze sam sobie kompleksy robisz i jestes niesmialy do dziewczyn przez co nie mozesz zadnej znalezc. musisz nabrac pewnosci siebie.