Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chybasiezarejestruje

ktory portal randkowy?

Polecane posty

mozna czekac, az sie ktos znajdzie, ale to troche juz trwa...wiec moze czas sobie pomoc? :) polecacie jakis konkretny, czy wszytskie takie same?

Gość chanelparis
allegro,pl haha

Gość bobi75
nie rejestruj się lepiej napisz do mnie ja kawaler 33 lata okolice wroławia

Na allegro probowalam, ale za drogo :o Pytak powaznie...pobieznie przejrzalam dwa portale sympatai.pl ilove.pl Wrazenia ...hmm...srednie. Chwalicie sie swoimi wpadkami zWC a nikt nie tyka obciachu portali tego typu? :P

Gość maturka4
Polecam Sympatia. Ale jak sądzisz, że znajdziesz tam prawdziwego przyjaciela - rozczarujesz się

matrko, nieszukam rpzyjaciela Ocokolwiek rozumeisz pod tym). Jako w realu nie moge znalezc faceta, kurde 24 lata na karku i jszcze nie bylam zakochana (bo zauorczenie to jakies sie trafialo)m - fakt, znajomi mowia, ze mi potrzeba szukac w psychiatryku, wieksze szanse :) tak sobie pomyslalam, ze w koncu i tam znajduja sie ludzie, warto sprobowac :) Tylko te portale jakie w stylu fotka.pl mi sie wydaja :P

Gość kurdesz
a miłość czeka na Ciebie tuż za rogiem i puka do Twoich drzwi ale czy jesteś na tyle odważna aby otworzyć drzwi i wpuścić do środka ?

Gość kurpios
Na pewno godny polecenia jest ten - http://sympatie.eu/ Dlaczego? Przede wszystkim ze względu na dużą społeczność, międzynarodowy charakter, no i darmowe korzystanie. Większość tego typu serwisów tego nie ma...