Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jeden z tych dobrych

po 5 latach miłość życia wybarała mnie ale nie widać aby jej zależało

Polecane posty

Gość jeden z tych dobrych

Mam problem z moją dziewczyną. Poznaliśmy się pięć lat temu. To były moje początki umawiania się kobietami... zrobiłem to co często faceci robią - popadają w zauroczenie po pierwszym spotkaniu. No więc zaczęły się moje szybkie wyznania itp ( wiecie jak to jest, nie będę wam wszystkiego opowiadał). Opadły emocje a Ja miałem jej numer telefonu więc udawało mi się doprowadzić do kilkunastu spotkań w ciągu tych 5 lat. Raz było lepiej, raz gorzej. Traktowała mnie jak kolegę - nie chciała nic więcej. 3 lata była w związku z innym. Minęło ponad 1,5 roku od jej zerwania ze swoim chłopakiem. Z racji tego że miała mój numer napisała do mnie. Pisaliśmy i po jakimś czasie chciała się spotkać żęby sprawdzić czy czuje to do mnie to co myśli że czuje. Kilka dni później zaproponowałem spotkanie. Byliśmy u niej w domu, przytuliłem ją, pocałowałem a Ona oświadczyła że będziemy chodzili ze sobą. Następne spotkanie znowu ja zaproponowałem... Chodzi mi o to że nie widzę z jej strony uczucia, nie daje mi poznać po sobie że jej jakoś zależy. Daje się przytulać i calować... To dopiero 3 spotkanie- wiem że nie mogę od niej oczekiwać że zaraz będzie wielka miłość ale skoro nie daje nic z siebie to czy może to się przerodzić w coś więcej? JA nie uważam, skoro przez tyle lat nie zdecydowała się na to. Ogólnie nie należy do kobiet które wiedzą czego chcą. Czy dalej się z nią spotykać? Czy rozmawiać o moich wątpliwościach czy może zakończyć to. Wiem że Ja jestem Ją w stanie mocno kochać. Ogólnie cieżko mi żyć w takim stanie kiedy myślę o tym czego Ona może chcieć.

zakonczyc, po co tak mitrezyc czas . Co to ona jedna na tym swiecie . Mozna przeciez ulokowac uczucia z wzajemnoscia, a nie w takiej co mysli, ze jej uwaga i obecnosc warta jest brylanty .

Gość gość
w sumie wyszedłeś na desperata, odezwała się ponieważ wiedziała że ZAWSZE będziesz na nią czekał, przeczekałeś wszystkich, ale mam pytanie do autora. Czy to jest TO czego właśnie chciałeś, i po tych kilku latach, kiedy wiesz że inni nie musieli czekać, a ty byłeś gdzieś na kolejce?

Gość gość
widocznie jestes wybarakowany egzemplarz 🖐️

"Jeżeli nie podobasz się od początku to nigdy nie będzie wielkiej miłości, tylko kalkulacja z jej strony" ---- dokładnie tak jak pisze wiara 🖐️ ---- znam przypadek, w którym laska olewała faceta raz czy nawet dwa, a potem jak inny kopnął ją w tyłek, to poleciała do tego, którego nie chciała i teraz udaje "true love". ---- ale jak ktoś lubi resztki i ochłapy, to w sumie czemu nie?

Gość gość
problem z dziewczyną przez 5 lat chyba się jakoś sam rozwiązał

faktycznie ktoś podniósł trupa :D nie spojrzałam na datę 1 postu i nie tylko ja :P ale problem dość uniwersalny, więc w sumie nie szkodzi.

Gość gość
pewnie jestes prawiczkiem

Gość gość
Mialem podobna sytuacje i ona potem wrocila do tego faceta, ktory ja rzucil. Ale potem znowu ja rzucil i mialem dzika satysfakcje :P

Gość gość
Tylko ze ja nie czekałem 5 lat tylko rok