Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość opowiemmojasmutnahistorie

dzisiaj mam wielkiego dola czy mam do tego prawo?

Polecane posty

Dzisiaj mam bardzo zly dzien ...otoz mam partnera(slubu nie bo nie chcial) dziecko i niedawno dodatrlo do mnie jak wielki blad popelnilam ,ze zgodzilam sie tak zyc?? na tak nie pewnym gruncie jakim jest zycie na kocia lape. Malo tego dzis moja kuzynka( ktora wrecz nie cierpie -w ciagu calego naszego zycia odbila mi 3 chlopakow ,zawsze robila to na zlosc mnie i zawsze chciala zebym miala gorzej odeniej) dzisij ma slub i wesele ,pojechalam do rodzicow sie uczyc bo studiuje oni pojechali na wesele ,siedze...przed tymi kartkami i placze jak glupia ,ze sobie zycie tak spierdolilam ,ze nawet mojak uzynka ma normalnego faceta i normalne zycie ....powiedzialam to dzis przez komorke swojemu facetowi i podziekowalam za to ze dzisiaj czuje sie fatalnie ,a on tak jakby nigdy nic -zaczal o wycieczce do egiptu ze musimy zamowic ,ze jutro mi sie juz humor poprawi -nie poprawi mi sie !!! nie nawidze go (niby teraz chce slubu) ale ja dziekuje za taki slub pewnie z łaski albo sam sie wstydzi tego ze nie ma.....naprawde zal ze nigdy nie pojde w bialej sukni do olatarza ..nie moge tego zniesc zwlaszcza dzis gdzie cala moja rodzina swietuje a ja siedze i MAM SIE UCZYC

Gość ja tak mysle
no troche lipa, ale masz prawo do doła.

dzieki ,bo mysalam ze przez okres sobie wymyslam

Gość degeneraci psubraci
walnij se klina:) PRZEJDZIE CI

biore antybiotyk wiec to chyba nie jest dobry pomysl ,ale chetni bym sobie wypila

slubu nie bedzie chociazby z zemsty -niech wie jak sie teraz czuje ,niestety slub zawazyl na naszym zwiazku ,pewnie doprowadzi tez do jego rozpadku

Gość fanarytka
wolałabym wycieczkę do egiptu niż ślub w białej sukni na ch.uj mi ślub w kościele - durne przedstawienie

fanarytka nie chodzi o sama ceremonie o fakt ze nie chcial ,to strasznie boli...