Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość SDB_Dziewczyna

Ból Głowy , nie migrena...Czyżby guz???

Polecane posty

Gość SDB_Dziewczyna

OD Pewnego czasu ok 1 miesiąca boli mnie głowa. To nie jest ból migrenowy. Ten ból trudno jest mi opisać. On pojawia sie w różnych częściach głowy czasami na czubku , czasami od boków nawet na potylicy...różnie. A czasami to jest nawet takie dziwne uczucie ja nie wiem jak je nazwać ale ja sobie je określam tak jakby mi się mózg trzęsł...wiem to moze wydac sie śmieszne ale takie uczycie mam naprawde. Jeszcze przy tych bólach zawsze mrużą mi się oczy. Nie mam pojęcia co to jest...migrena to to nie jest bo ona sie inaczej objawia...boje się że mogę mieć guza w głowie...:( Z góry dziękuje za odpowiedzi.

Gość alergia zapewne

Gość SDB
Alergia?? Ciekawe na co...Alergie mam na pyłki brzozy i sie inaczej objawia...

Gość bol głowy jest
objawem miliona róznych chorób. Guz to jedna z opcji, nawet lekarz nie powie nic bez tomografii lub rezonansu. http://pl.wikipedia.org/wiki/B%C3%B3l_g%C5%82owy

Gość no nie wiem..
polecam wybrać się do neurologa.u mnie w ten sposób objawia się alergia, ale skonsultuj się z lekarzem, on ci doradzi, co powinnaś zrobić

Gość SDB
Dzięki i chyba wybiore sie do lekarza...tylko on moze to zbagatelizować bo jest wysoce niekompetentny...;/;/ a ja wolalbym sie leczyc jezeli to cos powaznego...:(

własnie powinnas isc do neurologa na badania -rezonans magnetyczny jest najleprzy- moja siostra miała podobnie a nawet robiło jej się słabo , miała zawroty głowy i okropne bóle. Wyszło po badaniu że ma tętniaka na mózgu. Nie chce cie straszyc ale powinnaść isc do lekarza moze to rzeczywiscie alergia albo poprostu masz podwyzszone cisnienie ogólno czaszkowe wiec na to są leki:)