Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pawciolek

co o tym myslicie dobrze zrobiłem......

Polecane posty

Gość pawciolek

Mam pyatnie chciałbym poznac wasze zdanie na ten temat czy dobrze zrobiłem. spotykałem sie z dziewczyna dłuższy czas ona mówiła mi ze juz sie nie spotyka z chłopakiem co wczesniej sie spotykała. teraz widziałem jak był u nich w domu niby do jej brata przyjechał powiedziałem ze nie mamy o czym rozmawiac i zeby sie juz mna nie przejmowała. Brata syn poszedl do szpitala na zabieg napisała mi czy nie mam laptopa bo mały by bajki ogladał w szpitalu nie miałem ale pozyczyłem od kolegi napisałem jej ze bede miał popołudniu laptopa nic nie napisała wstrzymałem sie i nie napisałem do niej juz nic. Dobrze zrobiłem???? wogóle juz sie nie odzywamy a najlepsze ze dowiedziałem sie ze jakaś dziewczyna chce iśc ze mną na wesele i teraz mam dopiero dylemat?? co tu zrobić czy iść na wesele z ta dziewczyna?? Troche sie upisałem sorki ale chce poznać wasze zdanie.........

Gość pawciolek
napiszcie cos co o tym myslicie

Gość pawciolek
napiszcie cos

Gość pawciolek
nikt nie czyta mojego postu :(

Gość Lillah
Witam, nie wiem ile masz lat, ale w każdym związku, nawet początkującym, najważniejsze jest zaufanie. A jeśli owej dziewczynie nie możesz jeszcze zaufać bo nie masz ku temu podstaw to po prostu z nią szczerze porozmawiaj. Jeżeli Ci na niej zależy myślę, że nic nie stracisz dając jej szansę wyjaśnienia sytuacji na spokojnie. Jeśli uważasz, że kłamie, sam zadecyduj czy jesteś gotowy dać jej drugą szansę, ale najpierw zastanów się czy nawet jeśli chłopak przyszedł do niej, ma to jakieś głębsze dno niż tylko próba wyjaśnienia spraw bądź też nawiązania przyjacielskich stosunków. Może nie masz się czym martwić a ona uznała, że kłamstwo mniej Cię zrani niż prawda, która może i nie powinna Cię niepokoić ale którą trudno by Ci było zaakceptować. Co do zaproszenia na wesele, to o ile nie jest to zaproszenie na wesele Twoje i owej dziewczyny, nie wiem w czym dostrzegasz problem. Chyba że ona mogłaby później wiązać z tym jakieś nadzieje. Jeżeli jest to czysto koleżeńskie zaproszenie a Ty masz ochotę na trochę zabawy, czemu miałbyś nie skorzystać z okazji...?