Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Klkklklkps

Wlasnie zakonczyl sie 5 letni zwiazek z facetem ktorego kocham nad zycie

Polecane posty

Gość kochającymiś
justyna88 zrób tak: jeśli twój chłopak nie potrzebuje czułości to zabierz mu je. Rób tak jak on. Kładź się spać bez przytulania czy pocałunków i zaczni go traktować tak samo. To mu da do myślenie i zacznie się starać. Widzę, że masz ten sam problem który ja miałam kiedyś. I chyba jesteśmy w tym samym wieku więc uwierz że to pomze

Gość kasieńka88
justyna88 jesteśmy w tym samym wieku,tylko ja z moim już jestem 5 lat.i co?i nic. nawet się jeszcze nie oświadczył.stoimy w miejscu i wszystko się chrzani.po 3 latach był wielki kryzys i teraz też nie jest za dobrze. zawsze kumple są ważniejsi.zawsze....

hej dziewczyny mój związek się skonczył 3miesiace temu i nadal boli a najgorsze jest to ze nic nie moge zrobic juz poprostu mnie nie kocha przestał..bylismy razem z 5lat ale byłam na koncu jego listy a na samym juz koncu zwiazku byłam tylko weekendową dziewczyną

Gość gość
U mnie rozstanie nastąpiło po 14 latach razem…. Mamy wspólne dziecko, pracujemy razem i było mi z każdym dniem jeszcze ciężej. To były najgorsze dni mojego życia. W akcie desperacji posunęlam się do zamówienia na ukochanego uroku miłosnego na http://urok-milosny.pl , nie oczekiwałam wiele. A jednak On wrócił i znów mnie pokochał. Teraz jest między nami niczym na początku znajomości…. coś pięknego.