Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bezwzgledna

Nienawidze matki- zycze jej smierci......

Polecane posty

Gość bezwzgledna

Za to ze marnuje mi zycie....jestem mloda mam17 lat ona nie chce wypuscic mnie z domu za to ze wczoraj wypilam piwo na imprezie...caly czas mnie bije wyzywa od najgorszych odkad tylko pamietam...marnuje moje najlepsze mlode lata...myslalam nad tym zeby sobie cos zrobic.... chcialam sie powiesic ale brakło mi odwagi..... zmarnowała mi ojca,wykonczyła go......teraz nie ma na kim sie wyzyc to jezdzi na mnie.....ale ja jestem słabsza niz ojciec i nie moge tego wytrzymac..... zycze jej aby umierała w potwornych bólach, zeby az jęczała z bólu, zeby poczuła to wszytsko co zrobiła....mi i ojcu.... jedynej osobie ktora mnie kocha...Bóg jest sprawiedliwy wierze ze nie ujdzie jej to na sucho.Na pogrzeb przyjdę. Ale tylko po to by odetchnąć z ulgą.

Gość bbbbbbbbbbbbbbbbbbbb
chodzisz do szkoly?

Gość Jak mozna ci pomóc
Co to znaczy wykończyła ojca? Co z nim jest teraz? Czy matka rozmawia z Tobą, tłumaczy Ci co jest dobre a co złe? Jeżeli Cię bije zgłoś to na policję. Skąd w niej tyle agresji? Jaką masz sytuację w domu? Jeżeli możesz to napisz. Mówisz straszne słowa......

Gość matka jest tylko jedna
straszne rzeczy mówisz o matce :-( może jest zła, może CI przeszkadza, może ma problemy, może jest chora, może... nie mów tak o własnej mamie i zapamiętaj sobie do końca życia, że już NIKT, NIGDY nie będzie Cię tak bezwarunkowo kochał jak Twoja mama :-( Być może nie umie CI tego pokazać, ale wierz mi, że tylko ona kocha CIę ponad życie. Ojciec też kocha swoje dzieci, ale za coś, że jest mądre, fajne itp. A matka kocha Cię bo jesteś :-(

Gość matka jest tylko jedna
i żaden facet nigdy nie da CI takiej miłości jak matka :-( zrozumiesz to kiedyś na pewno... musisz dorosnąć, zobaczyć jakie jest życie i wtedy jej podziękujesz za wszystko... wiem że teraz zaczniesz wyśmiewać to, co piszę, ale wiem, ze przyjdzie czas,kiedy przypomnisz sobie moje słowa i zapłaczesz, bo będzie już za późno, bo zostaniesz całjkowicie sama, bo bez matki kazdy jest sierotą...

Gość I uwazaj na vice versa

Gość I uwazaj na vice versa
Myslisz ze imprezy i piwo to szczyt szczescia?? dla mnie to jestes pustakiem do kwadratu!!!!

Gość Ale z ciebie głupie dziecko
Jak faktycznie twoja matka będzie umierała , będziesz ryczec jak bóbr , wtedy przypomnisz sobie to czego dziś jej życzysz . Dopiero po jej śmierci odczujesz jej brak .

Gość Jestes bardzo niesprawiedliwa
nie pomyslałaś o tym, że tweoja mama ciebie bardzo kocha i martwi się o ciebie ? Jak mozesz komus tak źle życzyć, jest takie powiedzenie ... nie życz drugiemu co tobie niemiłe ... takie zle życzenia nie raz obracaja się przeciw osobie ktora je wywołuje ... nie dziwię się, że twoja mama nie akceptuje twojego lekkiego podchodzenia do życia Masz dopiero 17 lat i wszystko przed toba, ale przede wszystkim musisz sie uczyć ... przestrzegac zasad jakie panuja w twoim domu czy chcesz czy nie I jeszcze jedno zanim cos jeszcze napiszesz to może p[omysl , myslenie wbrew pozorom nie boli ... :)

Gość Piwo i dyskoteka ...
to akurat cos dla 17-latki, która ma rozum 13-latki twoje najpiekniejsze lata sa dopiero przed toba, a teraz weź się za nauke dziewczyno ... Od kiedy to osobom niepełnoletnim wolno pić alkohol? Jak tobie nie odpowiada życie z matka, ktora ciebie kocha i martwi się o ciebie to idź do domu dziecka TAM BEDZIESZ MIAŁA LEPIEJ, po co jestes z mamą i się męczysz ty i ona, zmień swoje życie na lepsze, każdy ma prawo sobie polepszyc powodzenia :-D

Gość gość
moja stara też jest p******* ch*j jej w krzyż