Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czuje sie dziwnie dziwnie

mam 23 lata i jednego partnera seksualnego na koncie

Polecane posty

czuje sie jak dinozaur, serio, rozstalam sie z facetem z ktorym bylam 4 lata rok temu potem spotykalam sie z kims, ale z nim nie spalam, czyli nie uprawialam seksu rok. Jak mowie o tym jakiejs kolezance to czuje te pelne politowania dziwne spojrzenia, czy kobieta ktora wytrzymala rok bez seksu jest jakas oziebla seksualnie? czy to jest az tak nienormalne?

Gość tiaaa
jestem w twoim wieku droga kolezanko i tez mam tylko jednego :P

wszyscy bliscy znajomi z ktorymi rozmawiam na te tematy traktuja mnei z tego powodu z litoscia :o

ok tiaaa ale Ty MASZ i to jest ta roznica bo ja mialam, i juz rok z nikim nie spalam, a nie chce isc z kims do lozka po 2, 3 miesiacach znajomosci, a w przeciagu tego roku dluzszych zwiazkow nie mialam

Gość tiaaa
moja przyjaciolka tez ma 23 lata i miala ich 7 ale nie wiem czy jest sie czym chwalic :o dziewczyno czym ty sie przejmujesz? moim zdaniem lepiej miec mniej niz wiecej :P

ok moze i lepiej miec mniej niz wiecej, ale ja juz mozna powiedziec ze jestem rok sama i zaczynam sie zastanawiac czy cos ze mna nie tak

Gość tiaaa
spokojnie malenka - poznasz kogos odpowiedniego to przyjdzie jeszcze na to czas, trzeba sie szanowac

Gość ja też mam 23 lata
i 3 na koncie, jeden 5-letni związek, drugi facet z ciekawości jak to jest z innym, z 2 miesiące się z nim spotykałam i nic z tego nie wyszło, a trzeci też z ciekawości, ale to było jednorazowe :p

Gość ja tez mam tyle lat i
2 partnerów seksualnych na koncie i na tym koncze :) zawsze chciaalm miec jednego ale niestety nie z mojej winy nie udalo sie (zostalam pozostawiona), potem po roku poznalam mojego obecnego narzeczonego i nic wiecej mi nie trzeba ;)

no wlasnie ja mam straszne opory przed seksem z osoba ktora znam krotko

Gość ja też mam 23 lata
to akurat dobrze o Tobie świadczy, ja w sumie tego trzeciego trochę żałuję :o

wszystko autorko jest w najlepszym porządku. Partner z którym byłaś, nie rozbudził w tobie kobietę i dlatego mogłaś bez problemu wytrzymać rok w celibacie. Jak spotkasz chłopaka i przeskoczy między wami ta iskra Boża, to nie jestem taki pewien czy miesiąc wytrzymasz ;)

Gość ja tez mam tyle lat i
powiem ci ze ja mialam opory przed tym drugim moim - ale nie dlatego ze go nie kochalam- bo kochalam kocham i bedzie moim meżem... ale mialam opory przed tym ze bedzie to ktos drugi, balam sie jak to bedzie, czy tak samo czy inaczej itd........ szybko jednak okazalo sie ze ten pierwszy konczyl w 3 min a z tym jest mi o wieleeee lepiej :P

Gość ona.jedna
a ja mam 20 lat i jestem dziewica :D i jakoś się nie załamuje :D jakoś nie chce mi się bawić w związki :D mam juz kilka za soba dlatego teraz korzystam z zycia:P

to dobrze a "latawców" nie słuchaj przynajmniej jak poznasz kolejnego będzie Ciebie szanował

Gość prawiczek skoncz
oceniac innych ludzi!!!!

jestem z powrotem:) dziekuje za opinie, tylko wiecie co czuje sie przez to jakas oziebla seksualnie, jak mowie jakiejs kolezance ze nie uprawialam seksu rok to od razu ten dziwny wzrok i pytanie "o matko i co tak normalnie dajesz rade?"

Gość Pustostan Pustych Słów
No bo jesteś nienormalna, obca i nie wiadomo czy strzelać czy wysłać się na Madagaskar.

Gość 198
Czy ty jesteś normalna? Marwisz sie tym, że się nie kurwisz? Dziwne jest, że się spowiadasz koleżance ze swoich intymnych spraw. To są tylko Twoje sprawy i nikomu nic do tego z kim i czy w ogóle się seksisz.

Gość pan patafian
nie słuchaj wcale konformizm i brak własnego zdania, ot i tyle mówią to co wydaje im się że należy mówić, tym bardziej w grupie gdzie każdy stara się być cool