Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zna ktos ta firmę

buty slubne zna ktos ta firme

Polecane posty

Gość mam pytanko jejeo
hejo ja znalazłam na mieście u mnie fajnutkie buciki białe ślubne tylko nie wiem czy można je założyć do długie białej sukni te są bardzo podobne wiec wklejam linka http://allegro.pl/item605985783_ecru_slubne_platforma_satynowe_retro_buty_39_4725.html looknijcie na te pasują czy nie do długiej sukni czy jak to jest bo ja już sama zgłupiałam czy koniecznie muszą być z "czubkiem"??

Gość glupie uwagi na bok
buty same w sobie bardzo ladne tylko ponoc nie powinno sie ubierac butow z odslonietymi palcami...poza tym jak zalozysz rajstope to szew bedzie sie nieladnie odznaczal,a znowu bez rajstop to troche nieelegancko... ale to twoj wybor,bo jak mowie butki sa bardzo ladne:)

Gość Ślubny mąż
A moim zdaniem najlepsze do takiej okazji były by buty firmy Airmax:)

Gość mam pytanko jejeo
dzięki za wypowiedź masz rację głupio tak bez rajstopek i chyba zrezygnuję ale bardzo mi sie podobają :D a reklamom dziękujemy :D

Gość glupie uwagi na bok
wiesz ale mozesz sprobowac zawsze schowac szew-niby nie powinno sie bo to jednak widac zawsze ze palce okryte sa ponczocha-ale wlasciwie to mialam bardzo podobne buty na moim slubie cywilnym (tylko fioletowe do fioletowej sukienki) i paradaowalam w tych butach w styczniu :) oczywiscie mialam rajstope ale wlasnie tak zrobilam szew ze nie bylo go widac-tez rajstopa byla naturalna wiec nikt sie nie doptrzyl az tak ale na slub to chyba raczej biale planujesz czy jakie?

Gość glupie uwagi na bok
cos sie link nie wkleja ale to niewazne... radze ci pojsc do sklepu z obuwiem i pokombibnowac jak by to wygladalo z rajstopa-czy da sie cos zamaskowac czy nie :) powodzenia!