Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zakłopotana21

czy to ciązą czesc 98372902

Polecane posty

Gość zakłopotana21

takich tematów bylo tu 928263553 ale kazda sytuacja jest zupelnie inna, ostatnio postanowilam z moim chlopakiem, ze chcemy miec dziecko, i dzien po okresie, a wlasciwie mialam jeszcze lekkie plamienie uprawialismy sex, tak to mozna nazwac? po prostu byla gra wstepna wlozyl go we mnie 2 razy, ale bolało wiec kazałam wyciagnąc, moj cykl trwa bardzo dlugo od 40 do 50 dni, zastanawiam sie czy moglo w jakikolwiek dojsc do zaplodnienia, bo mamy ostatnio problemy i to jest nienajlepszy czas na dziecko, test jeszcze nie moge zrobic wiec chcialam spytac co o tym myslicie?

Gość studentka położnictwa
uważam że zanim rozpoczniecie starania, powinnas wyregulowac cykle, więc zgłos się do ginekologa.

Gość zakłopotana21
mam zamiar, tylko chcialam sie dowiedziec co wy o tym myslicie, czy jest mozliwosc abym zaszla w ciaze?

Gość xyz.....
w jednym zdaniu piszesz, że postanowiliście mieć dziecko, a w następnym ze teraz nie możecie sobie na to pozwolić, zdecyduj się!!!

Gość zakłopotana21
bo w ostatnim czasie wyszły nieprzewidziane problemy, zreszta to cyba nie twoja sprawa

Gość jak mozna
od włozenia 2 razy zajsc w ciaze? zastanow sie dziewczyno.

Gość dhdhdd
świętą nie pisaną zasadą rozsądnej kobiety chcącej mieć potomstwo jest samej bycie zdrowym. Mając aż tak długie i nieregularne cykle powinnaś przede wszystkim isć do lekarza i się dowiedzieć czy z tobą jest wszystko dobrze. przykre to jest ale najpierw kobiety zachodzą w ciążę a dopiero później zaczynają myśleć o swoim zdrowiu. wyszły jakieś nieprzewidziane problemy? super! masz okazję iść do lekarza i się przebadać. w ciąży raczej nie jesteś, ale żeby to wiedzieć trzeba trochę się douczyć :)

Gość Emisia0111
Wg. mnie nie jesteś w ciąży. Po okresie następują dni niepłodne, które dają minimalne prawdopodobieństwo ( Jeżeli w twoim przypadku dni płodne wypadają troszkę inaczej) na to że zaszłaś w ciążę.

Gość domi8
majac tak dlugie cykle napewno niezaszlas w ciaze.Owulacja moze wystapic zaraz po okresie tylko gdy ma sie bardzo krotkie cykle,a do tego potrzebny jest pelny stosunek,bo w ciaze niejest tak latwo zajsc