Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fiolka87

chlopak nie wyraża chęci do miłości francuskiej...

Polecane posty

Gość fiolka87

hej, myslicie ,że powinnam powiedzieć, że to sprawia mi satysfakcję i chciałabym korzystać z uroku seksu oralnego? Dlaczego on może nie chcieć(nie wyjść na zadufaną w sobie)ale jestem zadbana, szczupła, całkiem ładna i lubimy kombinować z różnymi pozycjami-a akurat widzę, że milości francuskiej nie chce mi sprawić ;(

Gość fiolka87
co mam myśleć - jeste zadbana również pod wzglęem higienicznym ;(

Bo pewnie mu sie nie podoba to, niechce wydziwiac...

Gość fiolka87
ale on jest zadowolony jak ja jemu robie dobrze francuską...;(jak mu powiedzieć ,że ja też chce?

Powiedz jakos to intymnie "Kochanie a może zamienimy sie rolami? :)" albo cos podobnego... bynajmniej musi to byc intymnie

Gość fiolka87
myśle ze dobry pomysł...jestesmy dosc dlufgo ze soba dwa lata.dobrze nam razem.ale moj byly czesto rozpieszczał mnie francuską miłościa...i dziwne, że tego tak dlugo nie odczuwqam...musze coś z tym zrobić

Gość Siewca ale juz nie Mlody
fiolka a Ty mu ta milosc odwzajemniasz? :) a moze poprostu czuje ten przykry zapach

Bo pewnie Ci sie to jakby to mowiac znudzilo... Nie podnieca Cie to tak jak pierwszy raz

Gość fiolka87
ja jemu tak!często...zapach? myślę ze przed każdą sytuacją "ta" dbam zeby bylo wszystko bez zapachu....ja jemu robię czesto...to...a on?:(

Gość rozmarzylam sie...
podstaw mu mimochodem cipke pod nos i bedzie git ;-) serio, ja bym tak zrobila, np. robiac przerwe w w pozycji na jezdca. a tak na przyszlosc to nie powinnas robic mu loda zanim on co nie zrobi minetki, moze brzmi to glupio ale przez to unikniesz takich frustrujacych sytuacji

Gość fiolka87
chciałbym tego doświadczyć znowu , ja zawsze sie staram zeby bylo super...ale wiemze jemu tez zalezy tylko musi chyba zlamac bariere..ja jestem jego 1 partnerka seksulana mimo wieku(ma 25 lat a ja 22)jestesmy ze soba dwa lata takze zawsze bylo milo ale brakuje mi tego;(

Gość fiolka87
rozmarzylam _sie.... masz racje- koniec z tym:* dzieki nie wiem -liczylam ze poczuje sie w sytuacji odzwajemnia mi ...teog co ja mu.aj...ciągle sie uczę:p mimo tylu lat bycia w zwiazku

jakie podejscie... :| nie rob mu najpierw loda zanim on CI najpierw nie zrobi CI minetki.. :| zal... poprostu moze przestalo go to krecic... ja swojej Misce zawsze robie.. :) i lubie to robic... :)

Gość fiolka87
on musi sie przelamać...bo jak pislam nie robil tego wcześniej...

Gość monisiaaaaaaaaaaa
a gdybyście tak obejrzeli jakiś film w którym facet robi dziewczynie minetkę to może wyczujesz go wtedy, może po prostu należy do tych facetów co nie lubią tego robić a może sie wstydzi hehe... chociaż ja bym się spytała wprost "Kochanie zrobisz mi minetkę?":D

Gość fiolka87
ja tak zrobie..tylko pojedizmy na majowke, ciut alkoholu, ciut rozmarzenia, odrboina szczescia i mysle że się przełamie...a jak nie to powiem w prost::>

Gość fiolka87
myślę, że masz rację ,że się wstydzi...popracuje nad tym.ale nie chcec brzmiec jak egoistka dlatego pisalam ,że to zawsze ja jemu robie"dobrze"tym sposbem a nie on mnie:)

roznie bywa... czasami to dziewczyny musza sie przelamywac zeby swojemu chlopakowi zrobic to pierwszy raz ale tez jesli byl bym kobieta zrobil bym jak monisia :)

Gość fiolka87
z tym ,że potem bede miala wyrzuty sumienia jak spytam wprost.Bo to trzeba umiec, ja nie umiem bo mi glupio jakos tak jakby rzadala tego od niego a chcialabym zebym wysylaal takie sygnaly zeby sam na to wpadl.

Gość rozmarzylam sie...
mysle ze skoro jestes jego pierwsza partnerka to raczej sie wstydzi. a siewco podejscie jest dobre bo w ten sposob mozna odzielic facetow, ktorym zalezy na tym aby kobiecie sprawic przyjemnosc od tych, ktorzy mysla tylko o wlasnej, a takich jest niestety w dalszym ciagu za duzo

Gość fiolka87
*zebym wysyłała takie sygnały.... sprostowanie(mam tipsy:P świeżo zrobione i uczę sie pisać:P)

Gość fiolka87
dlatego zrobie to spontanicznie.... przypadkiem się podsunę bliziutko.:) to bardzo mi się podoba zobacze jak zareaguje.

Gość fiolka87
na prawdę odczuwacie ten cały zapach?kurcze może jakieś sposby koleżanki żey go zminimalizować?

Albo i tak, miej nadzieje ze sie uda :D

Gość fiolka87
a co z tym zapachem ps ja nawet 69 proponuje!! to jest sprawiedliwe i niesamowcie mi sie podoba...zobaczymy co wyjdzie tym razem...

Gość 467i8ujth
ja mysle ze poprostu nie chce tego zrobic, bo tego nie potrafi i boi sie nie bedzie Ci przyjemnie albo nie doprowadzi cie do orgazmu :) a jeszcze jak wie ze mialas juz partnera sexualnego to juz w ogole sie stresuje. ja mialam takie same obawy przed pierwszym lodzikiem, bo ja "zielona" a on juz doswiadczony. wazne ze jak sie do tego zabierze to musi widziec ze ciebie to podnieca maksymalnie i ze ci dobrze (nawet jak bedzie mu to wychodzilo niezdarnie) zeby sie nie zrazil :) a na ewentualne wskazowki bedzie pora pozniej :)

Gość fiolka87
a co myślicie o 69...czy jest to ok czy wg was obrzydliwe....o czasem myślę, że może ja mam jakieś ciągotki zboczeniowe nie on...a:P podobno zawsze faceci chcą 69:P

Gość fiolka87
jasne!rozumiem i szanuje,tak sie potoczyło a nie inaczej , że miałam kogoś wczensij ,byłam z nim 3 lata i siłą rzeczy do czegoś musiało dojść. Ateraz z tym jest mi cudownie...ale zawsze trzeba coś niecoś poprawić- będę bardzo ostraożna i bede go chwalic niezależnie, w końcu się nauczy i bedzie super:)

Gość rozmarzylam sie...
z tym zapachem to jedna wielka sciema. no chyba ze sie nie myjesz. ale tak naprawde zapach choc specyficzny to nie ma w nim nic odrazajacego jezeli utrzymujesz odp. poziom higieny osobistej

Gość lila7111
Ja myślę,że zapach kobiety jest normalny i znośny, a nawet uwielbiany i chwalony pod niebiosa przez facetów pod warunkiem,że kobieta dba o siebie i myje się. Co innego,jeśli np jesteś od rana w pracy czy na uczelni,potem jeszcze zakupy,w ogóle gorący dzień, wreszcie wieczorem wracasz- wtedy trzeba się podmyć chociaż chusteczką do higieny intymnej. A jeśli zapach nadal jest nieprzyjemny,mimo, że dbasz o siebie,to trzeba do lekarza, bo może to być choroba.. :).