Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość to niezrozumiałe

miałam znajomą, ktora znienawidziła mnie za to, że była dobra dla niej

Polecane posty

Gość to niezrozumiałe

miałam znajomą, ktora nienawidziłą mnie , gdy byłam za dobra nawet dla niej, pomogłam jej załatwic prace i robiłam wszystko co chciała.Zaczęła o mnie rozpowiadac niesamowite bzdury wyssane z palca.TAK JAKBY była wsciekla na mnie, ze potrafiłam jej załatwic prace i pomagałam w ogole...w ogole mnie nie szanowala..gdy byłam do niej dobra Teraz kiedy zmądrzałam i nie jestem juz taka naiwna i kiedy kopnęłam ja w tylek za przeproszeniem, za to jaka do mnie była, teraz ona nagle sie do mnie przymila, chce znow zawiazac znajomosc..nierozumiem jej zachowania;l???? czemu tak robiła?

Gość wróg publiczny
bo sobie dawałaś to po tobie jeździła, tak to już z ludźmi jest pokazałaś że już sobie nie może pozwalać to się przymila ale są też tacy ludzie, może teraz jak byś znowu była dobra, to by ona była też taka miła? a może znowu by nie była miła?

Gość to niezrozumiałe
nie wiem nie obchodzi mnie dla mnie to jest fałszywa osoba i tyle i nierozumiem do dzis jej zachowania

Gość wróg publiczny
przynajmniej wiesz, kogo omijac szerokim łukiem :)

Gość z tego co piszesz
tylko, ze to na ulicy dziwnym trafem ONA PRZEDE MNA UCIEKA, chyba sie mnie boji, ale czemu/?????

Gość wróg publiczny
z tego co piszesz tylko, ze to na ulicy dziwnym trafem ONA PRZEDE MNA UCIEKA, chyba sie mnie boji, ale czemu/????? to chyba twój pierwszy podszyw, bo cos nie wyszedł... :O