Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Lady Love

pytanie dla tych co były i sa w ciazy

Polecane posty

dziewczyny jak to u was było Spoznia mi sie miesiaczka 3ci dzien, od wczorajszego ranka co jakis czas mam bole takie same jak w czasie miesiaczki chociaz ta do tej pory sie nie pojawiła wczoraj bylam pewna ze dostane @ z tego wzgledu ze mi temperatura spadla ( tak jak kazdego miesiaca kilka godzin przed @ ) no ale okresu nie ma, nie wiem co sie dzieje zaczynam wariowac, mialam robic test wczoraj ale stwierdzilam ze to nie ma sensu, myslalam ze ta wredota przyjdzie nie mam zadnych typowych objawow, albo poprostu ich nie dostrzegam jeszcze teraz juz nie wiem czy jest sens siegac po test czy poczekac jeszcze ten jeden dzien i testowac jutro z samego rana

Po prostu zrób test i wszystko będzie jasne, po co dłużej się męczyć w niepewności, ja robiłam w dzień przed planowaną @ i mi wyszedł pozytyw, więc gdy Tobie się już spóźnia, to możesz robić o każdej porze dnia.

biore pierwszy raz tebletki anty(yaz)24 różowe i 4białe w kotrych mam byc okres... dzisiaj mam druga 2 to moje pierwsze opakowanie nie wiem kiedy ma być ten okres a jak nie bedzie go to to normalne czy jestem w ciaży....no i czy nowym opakowanie zrobić test...

ja też sadzę że powinnaś zrobić test, wtedy będziesz pewna czy jesteś w ciąży czy nie, poniewaz czas okresu minął możesz zrobić test nawet wieczorem

a tak na przyszłosc to okres ma wystąpić w dniu 1 białej tabletki tzn ona nie ma zadnych hormonów wiec to tak jakbym jej nie brała taka nowowsc ze nie robi sie przerwy zeby nie zapominac...bo już sama nie wiem

Gość erget
U mnie pierwszym objawem było właśnie napięcie jak przed miesiączką (ból w dole brzucha, obrzmiałe i bolesne piersi), tyle że trwało to dłużej niż zwykle a miesiączka nie następowała. Po tygodniu czekania zrobiłam test i wykazał ciążę.

dokladnie ja mialam to samo bylam pewna ze dostane okres,ale 2 dni sie spuznial ,zrobilam test i druga kreska wyszla blada,ale juz czulam ze to ciaza i drugiego testu nierobilam tylko poszlam do lekarza ktory potwierdzil wczesna ciaze