Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Klara..19

mam 19 lat a dostałam zaproszenie na wesele z rodzicami. poszlibyście

Polecane posty

Gość Klara..19

w tamtym tygodniu przyszło zaproszenie na slub od brata ciotecznego. i jest napisane Danuta i Adam Nowak z Magdą (przykład) sęk w tym za ja mam 19 lat i od 2,5 roku mam tego samego chłopaka. ciotka dzwoniła że robią duze wesele na 160osób chwaliła sie za ile to nie mają dekoracji na samochód itp. czy nie uwazacie ze to dziwne. zawsze dostawałam osobne zaproszenie a teraz z rodzicami. poszlibyscie ?

no moze jak tyle wydali na ozdoby i juz jest 160 gosci,to jakby jeszcze mieli zapraszac wszystkich nieoficjalnych czlonkow rodziny,to pewnie liczba by siegnela 200

Gość NIe nie poszłabym

Gość a to jest
wiejskie wesele?? To taka mentalnosc zastaw sie a postaw sie

Gość Klara..19
mój chłopak tez nie jest gówniarzem ma 23 lata. jestesmy dorosłymi ludzmi. rozumiem gdyby robili małe wesele dla najblizszej rodziny a oni mają klasy jak lodu i robią wielkie 2dniowe weselicho. moze chodzi o to ze mieszkamy dosyc daleko od siebie, oni za warszawą, my na pomorzu i widzieliśmy sie 2 lata temu. ale przeciez wiedzą ile mam teraz lat i wiedzą o istnieniu mojego faceta. nie rozumiem

Gość Nowaczka Beti
a prezent dasz osobno? zaproszenie chcesz osobno, ale prezent to rodzice niech fundują, co?

Gość Klara..19
nie nie wiejskie.no ale kurcze ciotka chwali sie Danielek ma garnitur za tyle i tyle a Anulka taką suknie bedzie wyglądała jak księzniczka, wszyscy mają pozamawiane kosmetyczki i fryzjerów do domu no mówi ogólnie kasy mają jak lodu.

Gość dandyska
ale masz problem, poszalejesz z kuzynami.

Gość Klara..19
Nowaczka Beti o co ci chodzi idiotko. na jakim weselu nie byłam z moim chłopakiem zawsze dawaliśmy osobne prezenty albo osobną kase. moze ty jestes taka bezczelna ja nie

no to powiem lepiej- moj chłopak ma lat 27, a ostatnio tez dostala zaproszenie na wesele z rodzicami, beze mnie, a jestesmy ze sobą 9 lat:p Ale to chyba nie było duze wesele. No i nie poszedl.

Gość Klara..19
no mam problem, bo nie dawno byłam na dwóch weselach ze strony mojego chłopaka. jedno wesele było bardzo skromnie na 40 osób. ale zaprosili nas razem bo uwazają nas za dorosłych ludzi a nie szczeniaków zeby chodzic z rodzicami. a teraz nawet głupio mi w stosunku do mojego chłopaka ze jego rodzina mnie zaprosiła, a moja rodzina jego nie choc wiedzą ze jestesmy razem

Gość zal ci
ze maja tyle kasy? ich sprawa co z nia robia, rozpieszczona gowniaro! nie podoba sie, to nie idz i tyle. na ich miejscu wcale bym nie zaprosila takiej pannicy jak ty :o

heh, no mysle, ze twoj chłopak zrozumie :) my sie z naszej sytuacji smialismy, ze chyba pora skonczyc z konkubinatem:p

nie idź! nie jesteś już dzieckiem. Miałam podobną sytuację- wesele na 150 osób a ja (mimo, że miałam wtedy 23 lata) zostałam zaproszona "z rodzcami". Dodam, że moje kuzynostwo- moi rówiesnicy- zostali zaproszeni z osobami towarzyszącymi! Walnęłam focha i nie poszłam. I wcale nie żałuje- co, miałam się z dziećmi w kółeczku bawić?!

Gość jjaaaa
Twoje zachowanie nie wskazuje ze jestes dorosła ....

Gość Klara..19
nie tobie to oceniac. bambi tez chyba nie pojde a pieniedzy im nie załuje bo mam ich pod dostatkiem, chodzi o sam fakt

Gość Nowaczka Beti
ja Ciebie od idiotek nie wyzywam, więc i Ty sobie daruj. co Ciebie obchodzi ile wydali kasy na wesele? może poprostu nie chcieli Ciebie na tym weselu i znalieźli na to sposób, bo wiedzieli, że bez chłopaka nie pójdziesz? wcale bym się nie zdziwiła, bo do miłych to Ty raczej nie należysz.

Gość wreducha
ja bym nie poszla, juz kiedys mi taki numer odwalili a bylismy wtedy ze soba 3 lata- nie poszlam.

Gość Klara..19
nowaczka beti sorry ale zdenerwowało mnie ze od razu osądzasz ze nie dałabym prezentu. zawsze dawałam osobny i tak zrobiłabym tym razem. nie wiem czy mnie lubią czy nie bo z ich rodziną nie widzielismy sie od 3 lat rodzice tez. i nie mam nic do tego ile wydaja na wesele, po prostu ciotka co 2 dni dzwoni i informuje nas za ile co kupili wiec sądze ze chodzi jej o to zeby sie pochwalic

Gość jjaaaa
jak nie nam to oceniac, to po co piszesz na forum i pytasz sie ludzi?

Gość Klara..19
a umiesz czytac ze zrozumieniem chyba nie , pytanie brzmialo czy poszlibyście na wesele. a nie czy jestem dorosła czy nie

Gość gree4444
zadzwon do kuzynki i zapytaj poprostu???

Gość Klara..19
ale co mam spytac czemu nie zaprosili mnie osobno, zaproszenie przyszło jest na nim wyraznie napisane danuta i adam nowak z magdą i bez sensu było by dzwonic i sie dopytywać

Gość jjaaaa
o przepraszam bardzo !! nie unoś się aż tak !!

Gość Klara..19
kurcze jestem zdenerwowana, bo moim zdaniem to gafa z ich strony. a wy mnie atakujecie a ze nie dałabym prezentu a ze zazdroszcze im kasy itp

Gość jjaaaa
a kiedy jest ten ślub?? jak masz dobry kontakt z ta rodziną to zadzwoń do tej osoby z która bedziesz mogla spokojnie pogadac, i spytaj sie czy nie beda mieli nic przeciwko jak przydziesz z osobą towarzyszącą, jak będa mieli jakies ale to podziekuj ladnie za zaproszenie i powiedz, ze wolałabys jednak ze swoim isc.

ja bym nie poszła, jeżeli skończyłaś 18 lat, powinni ci przysłać osobne zaproszenie imienne.

Gość a co za
co za problem zadzwonic do ciotki i powiedziec ze przyjedziesz z chlopakiem i tyle na ten temat

Gość bylinka
Co sie tak czepiacie wredne jedze??!! Poszlybyscie na wesele z rodzicami? Ja na pewno nie. I skad wam przyszlo do glowy, ze dziewczyna jest niedorosla czy niemila? Wy jestescie niemile..

Gość Klara..19
w połowie czerwca. głupio mi dzwonić powiedzą ze sie narzucam