Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość styl życia gnoja

Pierwsze opicie się/popijawa.. wasze doświadczenia, rady...

Polecane posty

Gość styl życia gnoja
A co będzie jak pomieszam? I czy to prawda, że jak będę chodzić, tańczyć itp to mnie tak szybko nie weźmie? I jeszcze, jakie jest prawdopodobieństwo, że jednaj będę rzygać (dużo trzeba wypić żeby rzygać?)

nie mieszaj! wtedy bedzie kac i rzygi murowane! racja z tym tanczeniem. trudno ocenic czy bedziesz rzygac. zalezy ile wypijesz. jak nigdy nie pilas to pewnie 1 piwo cie wezmie. najlepiej uwazaj i nie przesadzaj bo nastepnego dnia bedziesz cierpiec.

Gość styl życia gnoja
może jeszcze jakieś porady, albo historie?

Mój pierwszy raz: :) Piłyśmy z koleżankami przed koncertem z chłopakami z polibudy. Koleżanka wylądowała na pogotowiu a ja się świetnie bawiłam :D. Po imprezie mało pamiętałam, ale znalazłam w torebce 5 karteczek z numerami jakiś facetów, w tym policjanta i ochroniarza :P Później dwóch z nich zostalo moimi chłopakami. No i chyba chodziłam po ścianach :P Wypiłam 0,5 litra czystej... Ale moja rada: Nie pij dużo. Kac jest okropny :O A żeby się dobrze bawić wystarczy kilka kieliszków ....

Gość złota rybka bez ogonka
O jej moja pierwsza popijawka...w życiu nie zapomnę tej żenady miałam 15lat i starsze towarzystwo... w majówkę poszliśmy na działkę koleżanki ...i powiem ci jak nie ma się wprawy tak jak ja wtedy to 2 piwa mnie zabiły :O na obiad miałam risotto które nieoczekiwanie wylądowało na moich butach :O od tego czasu mam uraz do ryżu... Z praktycznych rad to nie mieszaj alkoholi , zjedz przed coś solidnego najlepiej tłustszego i w sumie staraj się nie pic dużo :)

Gość styl życia gnoja
mam 16 lat :)

Gość americano pseudo po tacie
Widzę, że prawie wszyscy mają podobne wspomnienia z pierwszego razu :), ja do wyjątków nie należę. Miałyśmy z kumpelą 13 moze 14 lat. Poszłyśmy na imprezę do kumpli, początki, nie miałyśmy zielonego pojęcia jak się pije i nie chciałysmy sobie narobić siary, a z drugiej strony chciałyśmy spróbować jak to jest. W trakcie imprezy wyszłyśmy do sklepu i kupiłyśmy sobie PO JEDNEJ ćwiartce, wypiłyśmy je z gwinta wracając z tego sklepu na imprezę. Możecie sobie wyobrazić co działo się później :) Jednym słowem dwa zgony. Na szczęści miałam wtedy porządnego chłopaka, który mimo, że był na nas zły, latał wtedy z miskami, okładami od jednej do drugiej. Boże jaki człowiek był głupi :)

Gość styl życia gnoja
To jeszcze takie pytanie.. na prawdę po alkoholu lepiej się bawi? I dlaczego? Nie wiem... nie myśli się o tym wszystkim? liczy się tylko, żeby się zabawić?? :) jakie to uczucie?

ja mialam 15,5 lat i spilam sie na sylwestra. nigdy predzej nie pilam alkoholu (nie liczac spijania pianki z piwa:) ). od razu pilam czysta z kielicha i po 3 takich juz mnie nie bylo. pamietam ze plakalam i mowilam wszystkim ze nie chce byc juz pijana :O jaki wstyd, ale na szczescie na imprezie byli w wiekszosci ludzie, ktorych dobrze znalam

jeszcze jak palisz i pijesz to tez szybciej kopie, ja zawsze przy piciu pale paczkami cygary, juz tak mam :D i tez zalezy co bedziecie pic ... Ogolnie jak poczujesz ze za nastepnym bedziesz rzygac, no to podaruj sobie tego kielona :D

Gość 45aabhq2
o jeny, uswiadomilam sobie ze nie pamietam,kiedy pierwszy raz sie spiłam!! liceum to było jedno wielkie chlanie, ale nie pamietam czy w podstawowce cos pilam hmm... Moge ci poradzic to wszytsko co bylo wczesniej - tłuste zarcie przed(chociaz ja jak jestem pijana to zawsze UMIERAM z głodu i jem w trakcie:) ), postaraj sie,zebys pila ze znanymi ludzmi,ktorzy ci nie zrobia krzywdy. Pij powoli i czesto kontrolnie wstawaj:D i nie mieszaj, aczkolwiek ja staram sie nie mieszac bo wtedy nawalam sie na maksa i mam czarna dziure, naleze do szczesliwcow którzy nie maja kaca:)

Gość zle wspomnienie
Ja sie opiłam na wagarach ;D u kolezanki...juz byłysmy niezle nakrecone i porozbijałysmy jej rózne szklanki, kieliszki..itp. potem spiewałysmy na balkonie i usłyszał nas jakis koles i przyszedł potem do nas..piłysmy razem z nim.. nagle dzwoni dzwonek a tu jej babcia! ;DD wszyscy ucieklismy a ja babcia zabrała do szkoły...;/ ucieklismy i siedzielismy w klatce ...potem sie przelizałam z tym typem co przyszedł a reszty nie pamietam potem sie obudziłam sama w jakiejs bramie i nie wiedziałam jak mam do domu wrocic bo wszyscy mnie zostawili..;( xD a potem miałam w szkole przeje bane..bo w tym samym bloku gdzie mieszka moja kolezanka mieszka moja naiczycielka...wiec dalej nie musze mówic co było ;/ Wiec nie radze...