Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pipipipi

Gorset wyszczuplający....Ma ktoś? Jak sie sprawuje?

Polecane posty

ja mam taki i teraz tak- zalezy ile masz nadwagi bo faktycznie gorset ładnie wyszczupla ale trzeba pamiętać że nogawki tych spodenek mogą uwydatniś serdelka w miejscu gdzie się kończą i to samo jest z górą np. pod pachami albo na plecach

Gość pipipi
Chcę go ubrac pod sukienkę. Aby spłaszczyc trochę brzuch i "ścisnąc" biodra. Nie chodzi mi o super efekt-10 kg mniej ale by wszystko utrzymac w kupie ;)

mam te rajtuzki,faktycznie dzialaja tylko po 3 tyg na nogawce zrobila sie dziurka,i takie zmechacone kulki,wygodne ale nietrwale

Gość ja mam leona
mam body , jestem zadowolona bo naprawde fajnie wszystko utrzymują , Dość duży biust opróz tego trochę sadełka na oponce . Nosze 44 z body spokojnie 42 i nic sie nie" wylewa". Kupione w triumfie- nie wiem jak to sie pisze za około 200 zł. Polecam warto . Zakładam także czasem na mniejsze wyjścia np. dzisiaj do pracy . Jeden minus - korzystanie z łazienki , trudno zapiąc wiec nie można raczej przesadzić z alkoholem na imprezie. A poza tym same plusy.

Gość ja mam leona
o teraz dopiero otworzyłam i cóż ....cena raczej nie gwarantuke dobrej jakości . Nie kupiłabym tego ..

Gość pipipipi
:O Ale niską cenę argumentują producentem...... Znalazłam też takie z wycięciem w kroku :O

Gość a ja..........................
szukam gorsetu ktory pomoze mi ukryc zbedne kilogramy pod sukienką wieczorową,mam rozm 44-46 co możecie polecic za nieduze pieniądze????