Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

*Agula85*

Co kupić na 25 rocznicę ślubu?

Polecane posty

Dla teściów, niekoniecznie coś drogiego. Może być tylko jakiś drobiazg. Nie mam pomysłu...

Księgę Rekordów Guinnessa na rok 2009 - każdego zaciekawi A perfumy to nietrafiony pomysł. Każdy ma inny gust więc nie muszą się spodobać.

Gość 25 to najwyższy wymiar kary
czas na wolność kup im u dobrego adwokata pozwy o rozwód

A poważnie to napisz w jakim wieku sa tesciowie?? i czy maja jakieś zainteresowania?

A może w ramach obchodów porwijcie z mezem teściow na jakas sentymentalna wycieczke waszym samochodem?? w ich rodzinne strony albo gdzie sie poznali...

może kup 2 białe kubki, na to w jakimś zakładzie zeskanuj ich ślubne foto, zawiąż uszka czerwoną wstążeczką, włóż do ładnego pudełka - myślę, że się ucieszą pijąc ziółka w takich kubkach :)

Teściowie mają 43 i 44 lata. Myślałam żeby wysłać ich do kina i może na jakąś kolację ale oni raczej niechętnie wychodzą z domu. Nie mają szczególnych zainteresowań.

tedi - bardzo dziękuję za pomysły :) Ale jeszcze nie jestem przekonana, może macie jeszcze jakieś pomysły?

Gość oliwka30
Na allegro są do kupienia księgi na podstawce,w foli,różne dekoracje.Można ułożyc własny wierszyk,dedykacje dac lub zdjęcie jubilatów.Zamawiałam je na różne okazje,na narodziny dziecka,urodziny,teraz na komunie.Wszystkim się podobały.Pozdrawiam.