Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gwiazdeczkaaa81

Napisalam facetowi ze mam fantazje..ale

Polecane posty

Gość gwiazdeczkaaa81

nie napisalam co to jest, on mi napisal ze umiera z ciekawosci i mam mu koniecznie napsiac, z racji tego ze mnie ostatnio troche olewal chce mu utrzec troszke nosa, jak myslicie odpisac czy dac sobie spokoj i tak to zostawic, niech go mysli zjedza?

Gość dojrzała panna
napisz mu że Twoje fantazje niech na razie pozostaną tajemnicą a jak się postara i będziesz widziała że mu zależy zdradzisz mu je ale w intymnej sytuacji myślę że dopiero zacznie myśleć hehe

Gość gwiazdeczkaaa81
fakt, nie wiem czego oczekuje piszac to tu, ale pewnie odpowiedzi na pytanie czy go to bardziej podjara, czy zniecheci, jakies pomysly?

Gość dojrzała panna
na pewno oczekuje że opiszesz mu dokładnie ze szczegółami co i jak a on sobie później zrobi dobrze w WC ....ja bym na coś takiego nie poszła no chyba że jesteś erotomanem gawędziarzem to pisz...pewne rzeczy powinny pozostać tajemnicą a co najwyżej możesz zaskoczyć go w łóżku

Gość gwiazdeczkaaa81
Tak zrobie dziekuje za porade:)

Gość jdhhff
moj facet kiedy chwilowo wyjechal za granice, kolezanka doradzial mi zebym mu napisala smsa czego pragne ale tak na ostro, ze faceci lubia jak dziewczyna czasami powie "pieprz mnie", "chce zebys mnie wyrznal", uuu ale mu smsa napisalam, a on zmartwiony zara do mnie dzwonil twierdzac ze jestem nacpana:p

Gość dojrzała panna
mario840000......ta wypowiedź to Twoje własne doświadczenia że i tak zawsze w końcu zdradzasz ?

Gość gwiazdeczkaaa81
No wlasnie wiec nie wiem co lepsze, pojechac ostro czy zostawic to w sferze jego domyslen

Gość gwiazdeczkaaa81
Problem w tym ze nie przyjdzie bo jest daleko:( Myslisz ze wiesz wszystko? zdaje ci sie mario