Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dynkros

Mam ochote rozszarpać osobę, która co drugi dzien dodaje zdjecie na NK!

Polecane posty

Gość Dynkros

Jak widze kolejne zdjecia takiej osoby w nowo dodanych zdjeciach to mam ochote ja rozszarpac, wyszarpac za wlosy. Mam takich osob po dziurki w nosie, a ogladanie kolejnych zdjec to wielka nuda. Nudza mi sie takie osoby. Ciekawiej ogladam zdjecia osob ktore dodaja zdjecia raz na pol roku.

Gość wacvpoy
to nie oglądaj, ale przyznaje, że to wkurzające, no chyba, że zdjęcia sa z podróży, a nie każde prawie takie same, np. na tle ogrodzenia przed domem :D, na szczęście mam tylko jedną taką osobę w znajomych.

Gość wacvpoy
ale dzięki temu można się zorientować co po kim można się spodziewać, kto jest próżnym lanserem, a o czym nie wiedziałam np.

Gość Lycos com
Mam to samo. Denerwuje mnie jak ktos ma 100 zdjec w galerii i siedzi przed kompem non stop i je obrabia w jakims programie. Nie rozumiem tego.. ludzie nie maja chyba sie czym zjamowac. Mam takiego kumpla co ddaje zdjecia swojej twarzy caly czas, albo kolezanke ktora tez non stop zdjecia dodaje a ma 24 lata a zachowuje sie jak dziecko. Ale zgadzam sie z poprzedniczka. DObrze zetak nk jest bo teraz wiem mniej wiecej jaki kto jest i co mozna sie spodziewac po takiej osobie. Nk odkrywa prawdziwe oblicze czlowieka.

Gość vtmpoq
ano. pewno osoby mnie bardzo nie miło zaskoczyły, bo wydawało mi się, że na poziomie, wykształcone, ale głupie fotki dodają.

Gość dojrzała panna
ja kompletnie nie rozumiem tych nerwów....jak aż tak bardzo Ci to przeszkadza to zwyczajnie nie oglądaj i po sprawie

Gość Dynkros
Zeby nie bylo- nie ogldam tych zdjec!! Ale samo to ze pojawiaja sie jako miniaturki w nowo dodanych zdjeciach to mnie juz bardzo drazni. Bo ile mozna patrzec na ta wciaz sama gebe

a ja mam ludzi którzy co powien okres czasu zapisują się od nowa do szkoły żeby widnieć wszędzie jako nowo przybyły :-O to dopiero idioci

Gość Gwadelupina
Ja usunelam konto i mam spokoj, nie musze ogladac tych wszystkcih przejaskrawionych szczesciem zdjec.

Gość porre
Mam identyczne uczucia jak zobacze nowe zdjecie kolezanki ktora dodaje je prawie codziennie. A co lepsze wykasowuje stare i nowe dodaje.