Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

czarna_dziura

czuje sie we wlasnym domu jak intruz co mam robić?

Polecane posty

przenosze tu temat bo na ogolnym mnie olali :o odkad moja siostra urodzila dziecko i wprowadzila sie do nas ze swoim facetem, czuje sie w domu jak niepotrzebny mebel przerzucany z kąta w kąt:o nic nie mogę zrobić bo dziecko, zagłośno odezwac się nie mogę bo dziecko, glosniej tv ogladac bo dziecko, muzyki nie sluchac bo dziecko... nawet wyganiaja mnie z mojego pokoju, bo tam kapia dziecko i musze zrobic im miejsce, a rodzice nie staja w mojej obronie, tylko zachwyceni są wnukiem i graja tak, jak siostra zagra... w dodatku nie zyje w zgodzie z jej facetem i on ciagle sie mnie czepia juz mam tego dosyć, dobrze,ze w tym wypadku mama staje w mojej obronie... ale to co sie dzieje, strasznie mnie juz meczy, glosno powtarzam ze czuje sie jak intruz, ale oni nic z tego sobie nie robią nie wiem co mam robić :(

Gość to po chuk tam mieszkasz
wyprowadz sie :o

Chyba musisz się wyprowadzic albo przyzwyczaic. Spróbuj dogadac sie w jakis sposob z siostra.

Gość welonus
hey :> jest rada wyprowadź wojnę rodzicom i tej siostrze żyją u was jak czarnuchy powiedz to im wyprowadź im wojnę skoro oni Cię źle traktują to ty traktuj ich jeszcze gorzej. nie są godni twojego szacunku ja mam w domu podobnie stara mnie nie luni ojciec ma wyjebane a siora nie ma czasu i co? ja leje na all ;p mam ich w dupie totalnie niech spierdalają prosta zasada nie daj się tyrać bo jak się dasz raz to będą zawsze.