Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamamamamamam NIKI

OKRES - PROSZE O WASZE WYPOWIEDZI ...

Polecane posty

Gość mamamamamamam NIKI

Witajcie Wszystkie! Mam taki problem - 4 miesiace temu urodzilam córeczke, pierwszy okres dostalam równo po 3 miesiacach - 15marca( 5 dni, obfity i bolesny ). W ty miesiacu echo, konczy sie kwiecien a okresu brak, czy to mozliwe???? Wiem ze hormony szaleja po ciazy i moga to byc odstepstwa od normy i nieregularnosc miesiaczki ale czy ktoras z Was miala tak ze w danym miesiacu nic nie bylo ...? Moze któras z Was miala podobnie, bede niesamowicie wdzieczna za wasze opinie. Z gory dziekuje

Gość pod zmienionym nickiem
może w ciąży jesteś?

Gość ojojojojoj
Kochana ja jestem prawie 9 miesięcy po porodzie. Pierwszy okres dostałam 4 miesiące po urodzeniu. Do tej pory mam bardzo nieregularne cykle- co ok. 30- 50 dni !!! Zdarza się, że szaleje z niepewności więc testy ciążowe robię. Za kilka dni mam wizytę u gina i poprosze o tabletki anty żeby unormowały mi ta burze hormonów bo oszaleć można ;)

Gość mamamamamamam NIKI
Ja wlasnie mam wykupione tabletki anty ale nie moge ich zaczac brac bo czekam caly czas na ten okres.... Fakt niepewnosc jest ze moze znowu zaciazylam i tylko z tego powodu nie kupuje testu bo sie za bardzo tym stresuje ( moje dziecko ma dopiero 4 miesiace !!!) A wiem ze takie wachania moga byc wiec jeszcze sobie czekam i nie spie po nocach.... ale dziekuje za wypowiedzi ;)