Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Draż.-tymczasowy

CZEMU NIEKTÓRZY LUDZIE PRZYCIĄGAJĄ INNYCH

Polecane posty

a niektórzy ludzie odpychają innych ludzi :O:O:O:O:O:O:O?? dlaczego tak jest :O:O?chciałam się dzisiaj zapytać o coś cipe z klasy na gg,a ta od 20 mi nie odpisała :O:O:O:Odzwoniłam do niej i nie odbiera :O:O wredna picza😭nikt mnie nie lubi :O:O:O😠😭😭

Gość marcysia co chciala miec panel
a czemu tymczasowy :classic_cool:

Gość lemat_niepospolity
Stąd widać że ta dziewczyna z n-k przyciąga ludzi, a Ty ich odpychasz :)

czarna dziuro 🖐️nawet nie wiesz jak ta lapka podniosla mnie na duchu :) tylko co zrobić żeby dac sie polubic:O:O?? mam tak od dziecinstwa :O:O:O:O:O jestem zalosna :O 😭

Gość ja ja ja
faktycznie tak jest Jedni się przyciągają , a drudzy odpychaja. A zdazyło wam się spotkać kogoś pierwszy raz i od razu go nie lubić? Ja spotkałam parę razy kogoś kto mnie denerwował potem. A jakiś czas temu taką pipę, od razu poczułam niechęć i się pózniej nie pomyliłam. Wredna sucz. Ale skąd ja to wiedziałam? Pierwsze spojrzenie i wiedziałam

\"Ja spotkałam parę razy kogoś kto mnie denerwował potem.\" wlasnie mnie tak traktuja :O:O podchodze chce zagadac a oni sie juz krzywia :O:O:O CO CIE W NAS SAMOTNIKACH TAK DENERWUJE??MUSZE TO WIEDZIEĆ!!!

Gość ja ja ja
Nie nie nie to nie tak ,że mnie coś w samotnikach denerwuje ,ależ nie .Zle zrozumiałaś. Mnie się zdarzyło po prostu kogoś spotkać i kto wzbudził we mnie niechęć, przypuszczam ,że vice versa.,było też tak ,że z jedną z tych osób bardzo dobrze mi się potem gadało, na tej samej fali. Ech draż chyba trochę przesadzasz. Na pewno ktoś cię lubi.

''podchodze chce zagadac a oni sie juz krzywia :O:O:O CO W NAS SAMOTNIKACH TAK DENERWUJE??MUSZE TO WIEDZIEĆ!!!'' 😡 nie jesteś sama ;/