Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Liwia19

Bardzo prosze o sprawdzenie listu z niemca... Proszę

Polecane posty

Gość Liwia19

Liebe Ania vielen Dank fur deine letzten Brief. Ich habe mich daruber sehr gefreut. Ich mochte dir sehr entschuldigen, dass ich nicht schreibe. Es tut mir wirklich Leid, dass es so lang gedauert hat, aber ich musste viel lernen. Hoffentlich bist du nicht bose auf mich. Es tut mir Leid, dass du dich mit deinen Eltern streiest. Welcher sind Grunden auf unserer Konfilkte? Ich habe mich mit meiner Eltern oft gestreiten. Wir streiten sich uber Benehmen, schlechte Noten in der Schule und Pflichten im Haushalt. Wir zanken sich heftig und wir versohnen sich schnell. Ich weiche und ich mache " to co oni chcą"??. Ich weiss, dass sie sich uber mich kummern. wir sollen mehr diskutieren und streiten sich nicht. bardzo prosze sprawdzcie czy dobrze napisałam:D

Gość Hmmm no wiec tak
deinen letzten Brief was sind die Grunde dieser Konflikte ( lub eurer Konflikte) ich habe mich mit meinen E. gestritten streiten uns wir zanken uns, versohnen uns ich weiche ihnen und mache das, was sie wollen ostatnie zdanie troche daziwne stylistycznie moze tak wir sollen...und dadurch Streite vermeiden

Gość Liwia19
dziekuje bardzo...:D a wie ktoś może jak napisac: " mam nadzieje ze nie będziecie sie juz tak ostro kłocic ablo chociaż mniej"???

Gość Liwia19
bardzo prosze pomózcie

Gość *** Mango ***
Napisalas zle, z bledami a ta osoba ktora korygowala tez nie zrobila tego poprawnie ( np. ich möchte mich bei Dir entschuldigen ) Jednak text jest zrozumialy dla niemcow, adresat bedzie wiedzial o co Ci chodzi.

Gość Liwia19
fajnie ale ja to potrzebuje do szkoly na ocene... prosze niech ktos pomoże

Gość zalezy ile lat.
Zalezy ile lat sie uczysz niemieckiego, ale jak dla mnie to +2

Gość Liwia19
proszę niech ktos pomoże

Gość Liwia19
prosze bardzo mi zalezy