Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szatynkaaaaaaaaaaaaaa

czy wysokiej dziewczynie trudniej znalezc faceta?

Polecane posty

Gość szatynkaaaaaaaaaaaaaa

Gość facet7
wysokiej tak

Gość zlaaaaaaaaaaaa
tak , ja mam 172 i zauwazylam ze faceci wola niskie

Gość eeeeeeeee
Gówno prawda! Albo masz w sobie to "coś", albo nie i nieważne czy masz 190cm czy 150!!! Wzrost nie ma tu nic do rzeczy! Ja mam 179cm. chodzę na obcasach, a adoratorów po dziurki w nosie.

Gość eaaaaaaaaaaaaaaaaaallllllll
no jasne że trudniej. niestety zyjemy w takim kraju w ktorym wiekszosc mężczyzn czuła by sie co najmniej nieswojo z wyzsza od siebie partnerka a i dziewczyna zawsze wolalaby sie nie schylac przy pocalunku. ale najwazniejsza wg mnie jest dobra samoocena i pewność siebie. sama cos wiem o tym bo mam 180 cm wzrostu i mialam przez to straszne kompleksy.ale mimo to jestem w szczesliwym zwiazku i to nawet z troche wyzszym facetem ktory na poczatku zwrocil uwage wlasnie na moj wzrost. takze wysokie dziewczyny-glowa do gory! pozdrawiam

Ja mam 182 cm wzrostu i jakoś znalazłam męża...i oświadczam, że nie był to jedyny facet, który się zainteresował moją wyrośniętą osobą:P

myślę, że tak...niższe mają lepiej...z niższym facetem są akurat...a z wyższym sobie noszą buciki na obcasach wysokich i są traktowane jak takie księżniczki...dlatego nie rozumniem moich koleżanek, które martwią się tym że są za niskie:/

Fakt faktem, że nie mogę nosić butów na obcasach, a czasem bym chciała.:(

Gość dfghsdfg
" niestety zyjemy w takim kraju..." - ta jasne, wszędzie dobrze gdzie nas nie ma to prawda wysokiej kobiecie trudniej jest znaleźć chłopaka ale przecież mężczyźni są średnio kilkanaście cm wyżsi od kobiet http://www.mp.pl/artykuly/?aid=13755 na każdą kobietą 180 cm przypada pewnie ze 20 facetów 185 więc nie narzekajcie

Gość eeeeeeeee
jak "nie możesz"? Nie chcesz! A to różnica! Ale tak to już jest w tej zaściankowej Polsce; "tak nie wypada, tego nie założę, z niższym facetem nie pójdę, bo będą się gapić " itd. itp. A niech się gapią! Lubię obcasy, płaskie to mam do samochodu jedynie, a jak się komuś nie podoba, to niech składa petycję do samego Boga ;)

Gość pewnie że tak
bo w tym kraju przewaga facetów to kurduple i tyle co to za facet jak ma 170 cm wzrostu ???? facet ma być wysoki i zaczyna sie od 180 cm ....... reszta to krasnoludzkie badziewie ;)

Jarek - czego stękasz? 'mój' jest chyba taki sam jak , ja ale i tak noszę obcasy:p

Gość dfghsdfg
@pewnie że tak durny piczonie a zastanowiłaś się kiedyś dlaczego, przez kilkadziesiąt lat ludzie w tym kraju odżywiali się gorzej niż "na zachodzie", w hodowli zwierząt nie używano anabolików i aktywatorów hormonu wzrostu, do tego cięższa praca spójrz na młode pokolenie jaka jest różnica między 20 latkiem a jego ojcem, czy nawet 30 latkiem "facet ma być wysoki i zaczyna sie od 180 cm " - a cycki i pochwa nie czynią nikogo kobietą, do tego trzeba czegoś więcej ps mam 188cn

Gość pewnie że tak
" - a cycki i pochwa nie czynią nikogo kobietą, do tego trzeba czegoś więcej " .... tak ????????? :) to ciekawe jak to sie dzieje , że 99 % facetów wystarczy jak kobieta ma cycki i pochwe , takie co tego nie mają raczej ich nie interesują ;) ty widać jesteś w tym jednym procencie ..... lubisz kobiety o wybitnej inteligencji i osobowości za to bez cycków i pochwy :) zejdz facet na ziemie :)

Gość taaaaaa w necie
wszyscy faceci mają 188cm hahaha acha .... i są przystojni ;)

Gość dfghsdfg
@pewnie że tak bo to jest warunek konieczny ale nie wystarczający, mówi ci to coś @taaaaaa w necie no niestety nie jestem przystojny :( , taki średni raczej ale nie martwię się :)

Gość frelka18
Wiadomo, ze jak dziewczyna jest bardzo ladna, to nie bedzie miala problemu ze znalezieniem faceta, ale zauwazylam, ze wiekszosc bardzo wysokich facetow, ma niziutkie dziewczyny, np. 190 i 165cm.

mawronka to może w tym problem własnie? może ten wzrost mu nie pasuje? a z obcasami to już wogóle:o nie każdy facet lubi być niższy.

Gość facet7
prawda nie gowno, wysdokich dziewczyn nikt nie chce nawet z tym czyms

Gość facet7
Wysokie nie maja cyckow, sa deskami, jak aceci. Niskie dziewwczyny maja wszsytko copotrzeba i bardziej kobiece ksztalty

Gość nastepny kurdupel
albo kurduplowata :)

facet7...ty chyba nie znasz świata.... czy uważasz że każda wysoka kobitka jest płaska jak deska? o ja...no to chyba tobie coś nie teges..:/

mówie Ci mawronka, np. taki powyżej Jarek ma 175 i jemu jak widzisz przeszkadza kobieta wysoka na szpilce, bo bedzie od niego wyższa i pewnie nigdy z taka by nie był.

Gość hehe bo facet7
tylko z plaskimi mial do czynienia..a tak z ciekawosci ile facecie masz wzrostu?

jak już będę na etapie 'związku' to będę chodzić tak żeby on nie czół się skrępowany..

Gość nie pytaj
ma 171 ;)

mawronka - a będziesz na tym etapie? może skoro dążysz do tego etapu, to właśnie teraz rób tak, żeby nie czuł się skrępowany.