Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lussiia24

24 lata i chyba dopadla mnie alergia

Polecane posty

Gość lussiia24

co prawda katar to mam od kad pamietam, ale jeszcze nigdy tak bardzo woda nie ciekla mi z nosa i oczy nie piekly i lzawily, do tego kicham ale tak mialam zawsze jak wychodzilam na sloneczko (chociaz teraz to nawet bez sloneczka moge kichac). co mi pomoze?? jakie polecacie leki bez recepty? niechce wygladac jak jakas zaplakana, ludzie dziwnie sie na mnie patrza:P

Gość gosc

Podoba mi się inhalacja przez Novama Familino Pro. Nie jest w żaden sposób męcząca, co jest dla mnie o tyle ważne że często leki muszę podawać dzieciom a wiadomo jak to dzieci...bywają kapryśne. Ale akurat tutaj zabieg jest na tyle krótki i prosty że nawet nie kręcą szczególnie nosem.

Gość marek

Można bardzo szybko zobaczyć efekty inhalacji, przy podrażnionym gardle to aerozol działa jak łagodzący balsam praktycznie od razu. W temacie inhalatorów to ja też podpowiem Alergia Stop.

Gość martaa
Dnia 24.01.2019 o 15:09, Gość marek napisał:

Można bardzo szybko zobaczyć efekty inhalacji, przy podrażnionym gardle to aerozol działa jak łagodzący balsam praktycznie od razu. W temacie inhalatorów to ja też podpowiem Alergia Stop.

Zamawiałam nie tak dawno model Alergia Stop i pracuje lekko cicho wydajnie. Mogę polecić dla rodziny.

Gość adam
Dnia 17.04.2019 o 14:44, Gość martaa napisał:

Zamawiałam nie tak dawno model Alergia Stop i pracuje lekko cicho wydajnie. Mogę polecić dla rodziny.

Tez polecam

Gość ooo

Długi czas nie wiedziałem jaki inhalator sprawdzi się w przypadku alergii, bo tych propozycji na rynku sporo i jakoś przypadkiem trafiłem na specjalnie przygotowany produkt inhalator Alergia Stop od SAnity i okazuje się, że u nas sprawdza się rzeczywiście bardzo dobrze, jesteśmy z niego w 100% zadowoleni, możemy innym polecić.