Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ale to fajne

Hoduje ktoś takiego cudaka??

Polecane posty

Gość o to w tyle jestes kolezanko
ja juz to miałam 6 lat temu ...w kwiaciarniach było tego full ale nic specjalnego ...ot to zwykły chwast !

Gość goodies
ja hodowałam. robił szał wśród gości.

Gość ale to fajne
Widziałam na żywo u mojej fryzjerki,wyglądał tak samo jak na fotce tylko bez tego kwiata czy co to tam jest na końcu.Trzymała go w szklanym wazonie z żelową glebą i wyglądał bardzo oryginalnie.Niby rośliina a jak nie roślina,jakaś martwa natura

ja mam. sam w sobie nie wyglada jakos powalajaco, ale dobra rada - w kwiaciarni mozesz kupic ziemie w zelu, to sa takie kuleczki. slicznie to wyglada. Poszukam zdjecia i wrzuce

Gość a właśnie że rośnie
w 2005 roku dostałam z okazj ślubu kilka bukietów przyozdobionych bambusem, którego po owiędnięciu kwiatów nie wyrzuciłam, tylko włozyłam do wody aż do ukorzenienia - wyrosły mi z tego ładne bambusy, ślicznie zielone, wysokie

Gość ale to fajne
Heh,ja też po krzewy (tylko jeszcze niie wiem na co sie zdecydować),a ten bambus to tak przy okazji.A czemu po roku trzeba go wymienić??Fryzjerka mówiła,że on żyje bardzo długo Koleżanko wyżej,ja nie gonię za modą,co to za tekst że jestem w tyle :O

Powojnik albo meczennica(?) :). Do tego pierwszego będzie to 2 podejście bo w tamtym roku mi zmarzł ( tyle, że różowy)

Gość ale to fajne
Widziałam już kiedys tą żelową glebę,rzeczywiście cudnie to wygląda. Też sie zastanawiałam nad męczennicą,ale co to w ogóle jest?Z nazwy jak passiflora,ale z wyglądu nie bardzo.No i koniiecznie bieluń.Mam tylko nadzieję,że nie padną mi po kilku dniach tak jak supermarketowe zioła :O