Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jednorozec

Chodze po katach i placze...............

Polecane posty

Gość jednorozec

odkad wrocilam z polski z powotem do UK, nie wiem co mi jest.... byla to moja pierwsza wizyta w polsce od ponad 4lat! nie bylo mnie az tyle w pl, poniewaz roznie bywalo miedzy mna a rodzina odkad wyjechalam, czasmi mielismy kontakt czasami nie, teraz czuje sie dziwnie kiedy wrocilam, nie moge jesc, myslec, spac miewam koszmary..... mam 26lat,studije tutaj za granica, mam chlopaka ktory nie jest polakiem, poniewaz po moim pierwszym zwiazku polak-ten obcokrajowiec okazal sie aniolem w porownaniu do tamtego, ktory podnosil na mnie reke, jestem szczesliwa z nim, jest anglikiem, czasami sam sobie odbiera zeby mi dac, wiem ze chce sie ze mna zareczyc...... i tu jest problem .... nie wem co dalej, odkad sie pogodzilam z rodzina kiedy wrocilam po urlopie z polski czuje ze mnie sece sciska ze ich kocham a jednoczesnie kocham jego......... wiem ze jezeli zostane tutaj na stale zaloze rodzine to jednoczesnie nie bede widziec bliskich.......... ma ktos moze podobne dylematy??

Gość smerfetka papy smerfa
a nuie mozesz przyjechac z nim do kraju? :)

Gość haliiiiiiinka
ja ci powiem, tak szczerze:) nie zmarnuj tego związku, bo skoro mówisz, że taki dobry chłop, to Ci się szybko jakaś zaopiekuje.:) dlatego też, napewno przyjedź do Polski, albo po prostu miej częstsze kontakty z bliskimi. A napewno Jego nie zostawiaj:) Powodzenia🌼

Gość beksa lalaaaaaa