Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tuutut

ona chce wrócic po zdradzie ale czy kazac jej testowac ciąże

Polecane posty

Gość tuutut

Krótko powiem. Opuściła mnie dla innego jednak on ją wykorzystał i porzucił. Teraz ona chce wrócić do mnie a ja skłonny jestem wybaczyć wciąż ją kocham ale chciałbym wiedziec czy wszystko odbyło się bez konsekwencji i czy powinienem kupic test ciązowy i kazac jej zrobić.? Jak ona by na to zareagowała(jak by wyście dziewczyny w tej sytuacji)

Gość frufru
hmmm to ona chce wrócić. a Ty masz prawo postawić warunki na jakich ten powrót się odbędzie. jeśli uwazasz że wskazany byłby test ciążowy to tak zrób. dziewczyna z pewnością poczuje się urazona ale powinna zrozumiec. upokorzyła CIebie, powinna potrafić teraz sama się ukorzyć.

Gość uk girl
daj sobie na wstrzymmie

Gość ofermm a
a masz koszulkę z napisem "wyjście ewakuacyjne"?

eeee test...przeciez jesli bedzie w ciazy to da sie wyliczcy kiedy to zrobila...ja bym bardziej patrzyla pod katem kily..wbrew pozorm to sie zdarza

Gość ja na miejscu tej dziewczyny
wyśmiałabym ten pomysł z testem ciążowym. Może jeszcze badania na HIV? To ty liczyć nie umiesz ze nie wiedziałbyś ze to z tobą bądź nie jest w ciąży?

A odpowiedzialnosc? To wytlumaczcie mi dlaczego dosc spory procent kobiet wychowuje dziecko nie ojca, a ojciec o tym nie wiem za to wiedza lekarze. Typowe jest lapanie faceta na dziecko, to kobiety sa tutaj bardzo nieuczciwe bo wiaze sie to z odpowiedzialnoscia wieksza niz rostanie i powrot. A kiedy facet chce jasna sytuacje, miec gwarancje swojego dziecka w przyszlosci to chyba dobrze, czyz nie?

Gość ja na miejscu tej dziewczyny
niech sie liczyć nauczy bo jak nie umie liczyć to i z testem takiego można oszukać:P

Gość liczyc sie naucz
musi sie nauczyc tabliczki mnozenia, co on do szkoly nie chodzila

Gość przedostatnimohikanin
a moze pojdzcie na kompromis i zrobcie test ciazowy wspolnie, mysle ze to by bylo najlepsze rozwiazanie

Gość masz prawo chciec
by zrobila test. Ja bym jeszcze zazadala badan na choroby weneryczne i HIV...

Gość wywal go
zrobila raz zrobi i drugi a ty bedziesz bawil nie swoje dzieci...........daruj sobie taka kozę......