Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nivejka24

ciemno przed oczami, zawroty glowy, nudnosci....co to moze oznaczac?

Polecane posty

Gość nivejka24

zdarza mi sie tak raz na jakis czas np. dzisiaj rano jak wstalam (a szybko nie wychodzilam z lozka) zrobilo mi sie ciemno przed oczami, myslalam ze zaraz upadne, musialam usiasc, do tego strasznie mi bylo niedobrze, jak chcialam znowu wstac to za chwile znowu musialam usiasc lub poliozyc sie bo bym nie wytrzymala. ogolnie dzisiaj caly dzien czuje sie nie najlepiej i jestem jakas senna. takie zawroty glowy ostatnio zdarzaja mi sie nawet w ciagu dnia

Gość nivejka24
jeszcze moze dodam ze mam raczej niskie cisnienie i ostatnio sie odchudzalam

Gość nivejka24
nie no, zadnej diety cud nie stosowalam, po prostu jadlam mniej niz zawsze i nie obzeralam sie wieczorami, zreszta ostatnio i tak jem troche wiecej. ale czy cisnienie moze powodowac to ze czlowiek ma ochote z rana wyladowac z glowa nad ubikacja?

idz do lekarza i zrob badania to sie dowiesz dopiero. Powinni Cie skierowac na test pionizacji. Najprawdopodobniej cisnienie.

Gość nieboniebieskie085
u mnie takie objawy to anemia;p mimo ze wcinam witaminy wyniki mi sie nie zmieniaja;p chyba poszukam jakies chematlogoa. nawet niewiem do kogo sie zwrocic;/

Gość hhehehehe
anemia p.s. A moze jeszcze tydzien glodowki ? Tylko kryzys jest a wience drogie.

Gość hhehehehe
Na anemie b12 i zelazo , a nie jakies plusze z biedronki.